Ungdom – Breinholtgård Golf Klub, Esbjerg

Ungdomsafdelingen

Ungdomsafdelingen på BGK er et sted, hvor ungdomsudvalgets fornemmeste opgave er at skabe et golf-og ungdomsmiljø, hvor alle børn og unge i klubben har mulighed for at udvikle deres golfspil gennem træning, leg og spil.

Ungdomsudvalget ønsker at skabe rammer så alle ungdomsspillere på Breinholtgård Golf Klub, har mulighed for at deltage i fællesskabet med golfspil, venskaber og sammenhold.
Der lægges stor vægt på den sociale relation spillerne imellem, helt fra Trold til ældste ungdomspiller.
Det skal være sjovt og lærerigt at være en del af ungdoms-afdelingen, samtidig skal der være mulighed for udvikling, både som golfspiller og som menneske.

Gennem bredden i ungdomsafdelingen er visionen at forme elitespillere, derfor forsøges det at skabe muligheder for de spillere, der med stor vilje, samt arbejds- og træningsindsats, udvikler deres talent og bliver dygtige golfspillere.

Ungdomsudvalgets opgave er at skabe rammerne, så alle spillere bliver en del af fællesskabet, både i afdelingen og af Breinholtgård Golf Klub og på denne måde få følelsen af klubånd.
Ungdomsudvalgets ser frem til i år, et endnu større samarbejde med eliteafdelingen, så der på denne måde, vil komme en endnu større følelse af klubånd og at den røde tråd fra Trold til senior bliver mere tydelig.

Træningstiderne

Tirsdag: U14
16 – 17: Træning.
17 – 18: Spil på par 3 banen

Onsdag: Elite – ungdomsspillere under hpc 18
16 -17: Elitetræning

Onsdag: U25
17-18: Træning
18-19: Spil på par 3 banen

Torsdag: U18
16 – 18: Træning

Ungdomsspillerne

Ungdomsspillerne på Breinholtgård er prioriteret højt og vi kan derfor byde alle velkommen i en afdeling, som vel nok er en af de bedste på vestkysten.

I ungdomsafdelingen er alle velkomne, så om du er 5, 14 eller 24 år gammel, dreng eller pige, så er der plads til dig, samtidig med at du vil få mange gode og sjove oplevelser, så er ungdomsafdelingens varemærke: Fællesskab.

Der er i ungdomsafdelingen, skabt et miljø, hvor børn og unge har mulighed for at udvikle deres golfspil gennem en kombination af træning, leg og spil.

Vi er en ungdomsafdeling, hvor der er et højt aktivitetsniveau, der er altid gang i et eller andet. Aktiviteterne laves på tværs af alder og køn, men du vil komme til at træne sammen med jævnaldrende og husk at alle ungdomsmedlemmer af Breinholtgård Golf Klub tilbydes træning.

Troldene

I ungdomsafdelingen på Breinholtgård hedder de yngste golfspillere Troldene, typisk børn i alderen 5-9 år, men er du lidt yngre eller ældre, så er du fortsat velkommen.
At være Trold er noget helt specielt og hos Troldene drejer det sig om at få en god oplevelse, om at lære at begå sig på en golfbane, sikkerhed, grundlæggende teknik, golfbegreber og ikke mindst at lære golf spillet at kende gennem hygge, leg, gode grin og et fantastisk kammeratskab.

Troldene træner hver tirsdag fra kl. 16:30 til 17:30 og hver fredag kl. 15:30 – 16:30.
Troldene mødes foran flagstangen ved klubhuset, hvor Asger eller vores Troldetrænere vil være klar til at tage imod, så Troldene kan boltre sig med golf og leg.

Golfudstyr har vi til udlån. Husk blot at aflevere det rengjort.

Ungdomsdagen

Ungdomsdagen på Breinholtgård er fredag. Fredage, fra marts til sidst i oktober, er der, hvor sammenholdet og venskaberne skabes gennem golfrelaterede arrangementer.

Fredagsmatcherne gennemføres med forskellige matchformer og med gennemgående turneringer. Ungdomsspillerne er repræsenteret i alle aldre, fra Trold til de ældste spillere og igen i år håber vi på, at nogle af klubbens elitespillere deltager.
Fredagsmatcherne spilles på alle niveauer og derfor afvikles fredagsmatcherne, både på stor og par 3 banen.

Det er også på fredage at BGK Tour og Trolde Open afvikles, hvor matcherne vil være efterfulgt af fællesspisning.
Begge turneringer er gennemgående turneringer, hvor der i år vil være en playoff weekend for de spillere der har samlet flest point.

Ungdomsdagen starter kl. 15:30 i klublokalet på 1. skal.

Information om indmeldelse i klubben kan ske ved henvendelse til kontoret. Telefonnummer: 75115700    E-mail: info@bggc.dk

Eller til Ungdomsafdelingen fredage fra 15.45 – 18.45 i klublokalet på 1. sal.