Ladies Section – Breinholtgård Golf Klub, Esbjerg

Præsentation af klubben

Klubben er den officielle Dameklub i Breinholtgård Golf Klub.

Alle kvindelige medlemmer af Breinholtgård Golfklub, der er fyldt 21 år og har max handicap på 54,0 kan deltage.

Vi spiller hver tirsdag, hvor vi har 3 start tider – henholdsvis kl 09:00, kl 14:00 og kl 16:30. Sæsonen starter den første tirsdag efter sommertids start og slutter den sidste tirsdag før sommertid slutter. I år ( 2024) er der således start, tirsdag den 02. april og sidste spilledag, tirsdag, den 22. september.

Udover den ugentlige turnering, er der forskellige arrangementer, hvor vi bl.a. spiller en forårs og september turnering på fremmede baner, venskabsmatcher med Mens Section (Torsdagsherrerne) og Tirsdagsherrerne, en tur med overnatning – også på fremmed bane og en 3-kølle julematch.

Kontingentet er 600,- kr., der betales ved sæsonstart eller ved indmeldelse i løbet af året.

Klubbens vedtægter – klik her

Golf pige 2" fra Klara Viskova - Mostphotos

NYHEDER.

Hold da op – så er sæsonen startet – og sikke en sæsonstart. Man kan da vist godt sige, at det stod ned i stænger.

Men men – uanset vejret, er sæsonen i gang, og vores første fællesspisning løber af stablen sidste tirsdag i måneden.

Skriv jer på listen i omklædningsrummet eller gi’ Ann besked.

Fællesspisning – tirsdag, den 30. april i restauranten – kl 1830

https:__frodesfolkehus.dk_wp-content_uploads_2023_11_Hjemmesideikon-mad-3-low-scaled.jpeg

-tilmelding på liste i omklædningsrum ( kommer op at hænge på lørdag)

-eller til Ann – mobil 26980788 / mail : ann@fanonet.dk

2-dages tur til Fredericia

Billede

Og så er der stadig åben for tilmelding til vores 2 dages tur til Fredericia.

Tilmelding kan ske allerede nu pr. mail til Ann på ann@fanonet.dk

Tilmeldingen må gerne indeholde besked om hvem du ønsker at bo sammen med og hvem du kører med.

Betaling skal ske til Sigrid på kontonummer 7701-2248985 senest den 11. juli 2024

Referat af opstartsmøde – tirsdag, den 19. marts 2024

Allerførst – tak fra bestyrelsen for en hyggelig aften – hele 42 tirsdagsdamer var mødt frem.

Traditionen tro var der skænket bobler og almindelig hygge snak ved bordene.

Opstartsmødet startede med, at Bente bød alle velkomne – nye som gamle – og velkommen til klubbens formand Pernille Dam.

Sæsonen starter som vanligt første tirsdag efter sommertids start (tirsdag, den 02. april), og som et nyt tiltag, er sæsonen i år forlænget til sidste tirsdag før sommertid slutter ( tirsdag, den 22.oktober). Spilletiderne er de samme – nemlig kl 0900, 1400 og kl 1630, og stadig med mødetid senest 15 min. før første starttidspunkt, og holdsætning ved lodtrækning.

I år er der også besluttet at give 1 point til de der kun spiller 9 huller. Vi har ikke en speciel 9 hullers række, og 9 hullers spillerne er heller ikke med i præmierækken – dog er der stadig birdie bolde ved birdie/eagle – uanset om man spiller 9 eller 18 huller.

Vigtigt at man inden start gør opmærksom på, at man kun ønsker at spille 9 huller – både mundtligt og ved at skrive “9 huller” på scorekortet inden lodtrækning foretages – således undgår vi, at 1 spiller står  tilbage, som den eneste der på et hold spiller 18 huller.

Vores starttider (blokke) er stadig til rådighed fra tirsdagen 14 dage før startdato, til og med fredagen 4 DAGE SENERE – kl 23.59 – reserver derfor i god tid.

Vi har bibeholdt vores 3 udflugter:

• 4. juni besøger vi Skærbæk Mølle – turen foregår i egen bil
  • 25.-26. juli er der 2-dages tur til Fredericia med spil på henholdsvis Fredericia/Lillebælt Golfklub ( pris pr. person 1325,-)
    kørsel i egen bil.
  • 3. september går vores efterårstur til Haderslev – buskørsel.

Nærmere skriv om de forskellige ture følger.

Som noget nyt, får vi i år besøg af Green Etiq  ( økologisk certificeret hud- og hårplejefirma) – dette løber af stablen, tirsdag den 25.juni – efter spil og spisning.

Af andre begivenheder i klubben nævnte Bente følgende:

• Modeopvisning – torsdag, den 11.april kl 1730
  • Pink Cup – onsdag den 15. maj
  • Klub i klubben match – torsdag, den 15. august ( vi har 6 hold).

Slutteligt nævnte Bente igen vigtigheden af, at vi som BGGK’s officielle pigeklub, overholder klubbens regler, opfører os pænt og ordentligt, taler pænt til øvrige på anlægget, er imødekommende og hjælpsomme – ja kort sagt – opfører os som vi altid gør.

Ordet gik herefter til Pernille, der kunne fortælle om aktiviteter mm i klubben. Her blev bl.a. nævnt de nye tee steder, fjernelse af affaldsspande på banen ( dette af hensyn til de skrappere sorteringsregler), oprydningsdagen ude og inde, igangværende udvidelse og renovering af træningslokalet på loftet, samt udgivelse af aktivitetsfolderen, der indeholder begivender for sæson 2024.

Pernille sluttede af med at sige tak for invitationen. Hun var glad for at se så mange fremmødte, og glad for at høre nævnte snak om god opførsel og overholdelse af regler.

Herefter stod der kaffe og kage klar, og aftenen sluttede i godt humør og med gensyn på banen.

Bestyrelse

Bente Kirkegaard