Wall of Fame

Albatros

26. juni 2009:
Jørgen P. Sørensen scorer en Albatros på Ådalens hul 7, et 455 m langt Par 5 hul, dvs. bolden var i hul på 2 slag.

Udflugts turnering.

Vinderen er spilleren med den bedste stableford score.
I 1997 indstiftedes Erik Hansens Mindepokal, en vandrepokal hvor vinderen får navnet indgraveret.

Årets spiller.

Hver torsdag tildeles der årspoint på basis af stableford scoren. Den spiller i henholdsvis A- og B-rækken der har fået flest årspoint når sæsonen slutter vinder titlen som årets spiller og får navnet indgraveret på den tilhørende vandrepokal.

Hulspil.

Siden 2008 har der været afviklet en hulspilturnering for de, der måtte ønske at deltage.
Turneringen afvikles sideløbende med den almindelige torsdagsturnering. Der er en vandre pokal til vinderen og Ryder Cup point til de 8 bedste.

Hole in One.

7. april 2011:
Jens Vad Christensen
På Skovens hul 5, et 141 m langt Par-3 hul.

Venskabsmatcher.

Der spilles 3 venskabsmatcher hvert år, skiftevis på hjemmebane og på udebane

Siden 1997 mod Ladies Section, Breinholtgård GK.
Siden 1994 mod Torsdagsherrerne, Vejen GK.
Siden 2003 mod Mens Section, Royal Oak, Royal Oak har dog opsagt aftalen i 2015.
Siden 2016 mod Mens Section, Skærbæk Mølle.

Der spilles Stableford og de 10 bedste scorer er tællende i matchen.

Ryder Cup.

Siden 2001 er der spillet en Ryder Cup match mod Mens Section, Vejen GK.

Ryder Cup holdet består af 12 spiller + 1 wild card spiller der via torsdagsspillene og hulspilturneringen har tilkæmpet sig en plads på holdet.

Matchen spilles en lørdag i september og består af 6 foursomes og 12 + 1 singler.

Vindere af årets konkurrencer

Vindere af venskabsmatcher og Ryder Cup