KiK Mesterskabsturnering

Sidste års vinder, Mens Section inviterer til årets mesterskabsturnering for de registrerede Klubber i Klubben
onsdag den 7. august med gunstart kl. 12:30.

Der spilles Greensome Stableford, turneringsfee er 200 kr. pr. par.
Efter spillet serveres en lun ret i Restauranten (indeholdt i turneringsfee).

Læs mere om turneringen  KLIK HER

Vi kan stille med 10 par og bestyrelsen har besluttet, at deltagerne
selv må bestemme hvem de ønsker at danne par/makker med.

Tilmelding via mail til seniorklubben.bgk@gmail.com
senest mandag den 8. juli.

Hvis der er flere end 10 tilmeldte par, laver vi en lille konkurrence om deltagelse.

De 5 bedste scorer ud af 8 spilledage på egen bane er tællende, dvs. fra og med den 29. april til og med den 8. juli, dog ikke den 24. juni.
Alle scorer på de 8 dage indgår i konkurrencen, selvom tilmelding sker den 8. juli.

Aktuel stilling i KiK kvalifikationsturneringen

2018 KiK Mesterskabsturnering

Desværre blev alle pladser ikke besat – i alt 56 par fra 14 deltagende Klubber i Klubben.

Seniorklubben deltog med 6 par og kom ind på en 6. plads med en gennemsnits score på 30,17 point.
Mens Section vandt med en gennemsnits score på 34,00 point.

Individuelt besatte Else Mortensen og Gunner Uth Jensen, Seniorklubben igen 1. pladsen med 37 point foran Jørgen Brinck og Erik Andersen også med 37 point, men Else og Gunner var bedst på de sidste 9 huller.

Leaderboard KLIK HER

2017 KiK Jubilæumsturnering

Alle pladser i KiKs jubilæumsturnering blev besat – i alt 72 par fra de 17 deltagende Klubber i Klubben.

Seniorklubben klarede sig flot, de 10 par kom ind med en gennemsnits score på 35,0 point og det rakte til en 3. plads.

Lørdags Hcp’erne kom ind på en 1. plads med en gennemsnits score på 36,5 point foran Herrer Senior med en gennemsnits score på 35,4 point

Individuelt besatte Else Mortensen og Gunner Uth Jensen, Seniorklubben 1. pladsen med 41 point foran Grete Larsen og Anne-Grethe Nielsen med 39 point.

Resultatliste med alle scorer KLIK HER