SK KiK Mesterskab – Breinholtgård Golf Klub

Sidste års vinder, Mens Section arrangerede årets Mesterskabsturnering for de registrerede Klubber i Klubben
torsdag den 13. august 2020 med gunstart kl. 09:00.

Der spilles Greensome Stableford.
Efter spillet blev der serveret en lun ret i Restauranten.

Seniorklubben stillede med 9 par – flot fremgang fra sidste år hvor vi stillede med 6 par.

2020 KiK Mesterskabsturnering

Lidt bedre deltagelse end i 2019 – 57 (52) par fra 13 af de 18 registrerede Klubber i Klubben.

Mens Section vandt med en gennemsnits score på 36,60 point
tæt forfulgt af Inngolf med 36,33 point.

Seniorklubben deltog med 9 par i år mod 6 sidste år.
Vi kom ind på en 6. plads (nr. 7 sidste år) med en gennemsnits score på 33,44 point.

Aase Nielsen og Preben Marschall vandt individuelt med 45 point foran Ketty og Jørgen Møller med 43 point.

Stort Til lykke til Aase og Preben.

Klub leaderboard KLIK HER

Indv. leaderboard KLIK HER

Læs mere om turneringen KLIK HER

2019 KiK Mesterskabsturnering

Deltagelsen i år var lidt mindre end sidste år – i alt 52 par fra 13 deltagende Klubber i Klubben.

Seniorklubben deltog med 6 par og kom ind på en 7. plads med en gennemsnits score på 33,33 point.
Mens Section vandt med en gennemsnits score på 36,50 point.

Leaderboard KLIK HER

2018 KiK Mesterskabsturnering

Desværre blev alle pladser ikke besat – i alt 56 par fra 14 deltagende Klubber i Klubben.

Seniorklubben deltog med 6 par og kom ind på en 6. plads med en gennemsnits score på 30,17 point.
Mens Section vandt med en gennemsnits score på 34,00 point.

Individuelt besatte Else Mortensen og Gunner Uth Jensen, Seniorklubben igen 1. pladsen med 37 point foran Jørgen Brinck og Erik Andersen også med 37 point, men Else og Gunner var bedst på de sidste 9 huller.

Leaderboard KLIK HER

2017 KiK Jubilæumsturnering

Alle pladser i KiKs jubilæumsturnering blev besat – i alt 72 par fra de 17 deltagende Klubber i Klubben.

Seniorklubben klarede sig flot, de 10 par kom ind med en gennemsnits score på 35,0 point og det rakte til en 3. plads.

Lørdags Hcp’erne kom ind på en 1. plads med en gennemsnits score på 36,5 point foran Herrer Senior med en gennemsnits score på 35,4 point

Individuelt besatte Else Mortensen og Gunner Uth Jensen, Seniorklubben 1. pladsen med 41 point foran Grete Larsen og Anne-Grethe Nielsen med 39 point.

Resultatliste med alle scorer KLIK HER