KiK Mesterskabsturnering

I fortsættelse af KiK’s Jubilæum i 2017 arrangeres der i år en mesterskabsturnering for de registrerede Klubber i Klubben
søndag den 19. august kl. 13:30.

Der spilles om en Pokal til Klubben og præmier til spillerne, men det primære formål er, at gennemføre en turnering, hvor der spilles sammen med deltagere fra de andre Klubber i Klubben.

Der spilles Greensome Stableford, turneringsfee er 200 kr. pr. par.
Efter spillet serveres en lun ret i Restauranten (indeholdt i turneringsfee).

Turneringsbetingelserne KLIK HER.

Vi kan stille med 10 par og bestyrelsen har besluttet, at deltagerne
selv må bestemme hvem de ønsker at danne par/makker med.

Tilmelding via mail til seniorklubben.bgk@gmail.com
senest mandag den 2. juli.

Hvis der er flere end 10 tilmeldte par, laver vi en lille konkurrence om deltagelse.

De 5 bedste scorer ud af 8 spilledage (Markeret på turneringsplanen med “K“) er tællende.
Alle scorer på de 8 dage  indgår selvom tilmelding sker efter den 12.06.

Aktuel stilling i KiK kvalifikationsturneringen

2017 KiK Jubilæumsturnering

Alle pladser i KiKs jubilæumsturnering blev besat – i alt 72 par fra de 17 deltagende Klubber i Klubben.

Seniorklubben klarede sig flot, de 10 par kom ind med en gennemsnits score på 35,0 point og det rakte til en 3. plads.

Lørdags Hcp’erne kom ind på en 1. plads med en gennemsnits score på 36,5 point foran Herrer Senior med en gennemsnits score på 35,4 point

Individuelt besatte Else Mortensen og Gunner Uth Jensen, Seniorklubben 1. pladsen med 41 point foran Grete Larsen og Anne-Grethe Nielsen med 39 point.

Klub leaderboard KLIK HER

Resultatliste med alle scorer KLIK HER