Ungdoms aktiviteter – Breinholtgård Golf Klub

Forårsmatchen

Forårsmatchen lørdag den 25. marts skyder Ungdomsafdelingen sæson i gang.
Dette er en dag, hvor alle i afdelingen er i gang, for Trold til ældste ungdomsspiller.
Der afvikles derfor match på både par 3-banen og stor bane. Matchen afvikles som generationsmatch og det er altid skønt at mærke, den store opbakning der er, fra både forældre og bedsteforældre.

Der vil i forbindelse med matchen blive afholdt informationsmøde for Trolde og ikke frigivne ungdomsspillere og selvfølgelig deres forældre. Der vil bl.a. være information om aktiviteterne der tilbydes over sæsonen, samt gennemgang af træningstider og turneringer.

Weekendtur

Weekendturen løber i år af staben fra den 9. – 11. juni.
Dette er en tur der tilbydes for frigivet ungdomsspillere, der er fyldt 12 år. Weekendturen er i skrivende stund fortsat i planlægningsfasen, men turen vil helt sikkert byde på masser af hygge, golf og fællesskab.

SommerSjov

SommerSjov afvikles i år fra fredag til lørdag den første weekend i august. Dette er en aktivitet for alle Ungdomsspillere, både ikke frigivet og frigivet.

Fredag byder på træning med Frank, hvor spillerne udfordres med forskellige aktiviteter, herefter puttekonkurrencer, speedgolf, natgolf og hygge.

Lørdag er der igen træning med Frank og Klaus inden der spilles 18 huller med udfordringer og fælles frokost med Troldene.
Troldene deltager lørdag, hvor de også har en dag med træning, match, paddel og hygge.

Boldopsamling 2022

Fredag den 18. august byder vi i ungdomsafdelingen igen på en våd aktivitet, for der er det tid til den årlige tur i søen på Skovens hul 2/7.
Så tøv ikke med at bidrage til Ungdomsafdelingens tur i vandet, når I går runderne hen over sommeren på vores flotte bane.
Ungdomsafdelingen er meget taknemmelige for jeres bidrag og vi er glade for jeres gavmilde bidrag fra sæsonen 2022, hvor der på 1 ½ time i vandet blev samlet 5800 bolde op.

Efterårsmatchen

Ungdomsafdelingen afslutter året med Efterårsmatchen lørdag den 28. oktober, som afvikles som Ryder Cup.
Denne dag dyster to hold i forskellige discipliner, holdene guides hele dagen af to holdkaptajner, som altid holdes hemmelige indtil dagen oprinder, for det er ikke hvem som helst, der bliver kaptajner, man bliver nøje udvalgt af ungdomsudvalget.
Dagen er for alle fra Trold til ældste ungdomsspiller og elitespillerne er denne dag også inviteret.

Dagen afsluttes med fællesspisning, hvor vi igen i år håber på at se mange forældre og bedsteforældre, så sæsonen 2023 kan afsluttes med maner.