KiK Mesterskab – Breinholtgård Golf Klub, Esbjerg

I 2007 blev der afholdt en mesterskabsturnering for alle registrerede Klubber i Klubben, den blev vundet af SENIOR herre klubben.
Desværre blev det kun til den ene turnering og pokalen har siden stået i skabet og samlet støv.

I forbindelse med BGK’s 25 års jubilæum blev turneringen taget op igen.
Pokalen blev pudset og den 16. august blev der afholdt en Greensome turnering over 18 huller.
Deltagerantallet var sat til max 72 par, fordelt blandt KiK’erne på basis af deres nominelle medlemstal.

Vinderen fik til opgave at være tovholder for næste års turnering i håbet om, at det fremover ville blive en årlig tilbagevendende turnering.

Der spilles om en Pokal til den bedste Klub og præmier til spillerne, men det primære formål er socialt – at gennemføre en turnering, hvor der spilles sammen med deltagere fra de andre Klubber i Klubben.

KiK Mesterskabsturnering arkiv KLIK HER

KiK Turnering 2023

Inngolf vandt sidste års turnering og dermed retten/pligten til at arrangere årets turnering.

48 par deltog og 11 af de 18 registrerede Klubber i Klubben var repræsenteret.
Det var et fint golfvejr, de grå skyer drev over og der kom kun et par dråber.

HERRER Senior blev en suveræn vinder med en middelscore på 40 point (de stillede kun med 1 hold) foran Mens Section med en middelscore på 34,6 point.

HERRER Senior fik overrakt pokalen og dermed retten/pligten til at arrangere næste års turnering.

Holdrækken blev vunder af Anders Ulsø og Sten Mortensen med 40 point foran Jette og Per Nørsten også med 40 point, men Anders og Sten var bedste på de sidste 9.