REHAB-golf – Breinholtgård Golf Klub

Golf er for alle og for hele livet

Man behøver ikke være ung eller en toptrænet person for at få gavn af at spille golf.
Breinholtgård Golf Klub vil i samarbejde med Dansk Handicap Forbund og Hjerneskadeforeningen introducere rehabiliteringsgolf, som et element i forbindelse med genoptræning og rehabilitering af bevægelses-hæmmede
Heraf benævnelsen ”REHAB”.

Kontakt INFO KLIK HER

“REHAB-golf” – hvad er det

Fysisk aktivitet, frisk luft, træning, spil og deltagelse i sociale fællesskaber.
Golftræning og golfspil giver motion, kræfter og balance.
“REHAB-golf” har vist sig at være velegnet i forbindelse med rehabilitering af mennesker med bevægelseshandicap..
“REHAB-golf” giver livskvalitet

REHAB medlemskab

Medlemskab for “REHAB”-spillere i BGK koster 1.170,00 kr. for hele 2022.
Medlemskabet giver følgende muligheder:

• deltagelse i fredagens vejledning, træning og spil
  • fri benyttelse af træningsfaciliteterne
  • fri benyttelse af træningsbolde på driving-range
  • fri benyttelse af Par 3-banen

Der er mulighed for en prøveperiode inden endelig tilmelding.

Som ikke tidligere golfspiller vil man ved deltagelse i fredagsarrangementerne få viden om golfregler, golfspil og golfetikette.

Der er mulighed for at låne golf køller/jern.
“REHAB” udvalget vil over tid kunne disponere over elscootere, der gør det muligt for svært handicappede at gennemføre træning og spil på Par 3 banen.

Fredagstræning og -spil

Træning på fredage gennemføres under vejledning af professionelle trænere med støtte fra frivillige hjælpere.

Mødetid ved træningsbanen kl. 9.30

• Træning og vejledning kl. 9.30 – 10.15.
  • Spil på Par-3 banen
    Kl. 10.00 Gunstart (samlet start på flere golfhuller)
    Der spilles 9 huller, hvis fysikken er til det.
  • Kl. 12.15 mødes vi alle på terrassen eller i klubhuset, alt efter vejret.
    Afslutning på matchen.
    Mulighed for køb af mad og drikke.
    Socialt samvær.

Første trænings- og spilledag er fredag den 6. maj 2022.

Trænings- og spilledage

Der er “REHAB”-dage på følgende datoer:

• 6. maj – 20. maj
  • 3. juni – 17. juni
  • 1. juli
  • 5., 12., og 26. august.
    12. og 26. august vil være med træner.
  • 2., 16., 16., 23. og 30. september.
    23. september vil være med træner.
  • 7., 14., 21. og 28. oktober.
    Indtil videre ingen dage med træner

Information og tilmelding

For tilmelding eller yderligere information, kontakt Kim Meyer via

• mail: kim58meyer@outlook.dk
  • mobil: 4025 0661
  • Oplys navn, mailadresse, alder, handicap (fysisk begrænsning), højre/venstre håndet og om du er selvtransporterende.

Socialt samvær

Breinholtgård Golf Klubs historie strækker sig tilbage til 1991 og 1. marts 1992 blev klubben godkendt som nr. 78 i DGU’s regi.

Breinholtgård Golf Klub er et af Danmarks bedste 27 hullers golfanlæg, anlagt i smukke omgivelser lige uden for Esbjerg.
De varierede huller og vestenvinden giver masser af udfordringer for alle golfspillere.

REHAB golfere vil primært anvende golfbanens træningsfaciliteter og Par 3 banen.

Breinholtgård Golf Klub lægger vægt på fællesskab og gensidig respekt.
Vi er en klub med medlemmer fra 4 år til sidst i 80’erne og vi har fra ungdom og elite til Seniorklubber og alt ind i mellem

Frivillige hjælpere

Der vil blive etableret en gruppe af frivillige hjælpere, som tager sig af praktiske opgaver og vejledning.
Som hjælper er der mange forskellige opgaver, der alle har til formål at sikre, at “REHAB”-golf spilleren får en god oplevelse.
De frivillige hjælpere deltager i hele arrangementet og kan hjælpe med stort som småt.

Deltagerne må også gerne selv medbringe hjælper eventuelt med kendskab til golfspillet – men er ikke noget krav.

Er du interesseret i at blive “REHAB” hjælper og derved hjælpe andre i gang med dette fantastiske spil – og samtidig gøre en rigtig god gerning
– da kontakt Kim Meyer via
mail: kim58meyer@outlook.dk
mobil: 4025 0661