Company Day – Breinholtgård Golf Klub, Esbjerg

Den traditionsrige holdturnering, BGK Company Day blev startet i 1994 af Jesper og Børge Frøkjær og turneringen er afholdt hvert år siden, dog med undtagelse af 2020 , hvor vi måtte aflyse turneringen på grund af Corona pandemien.

Company Day på Breinholdtgård er en god anledning for firmaer til at invitere deres kunder, leverandører, ansatte og andre forretningsforbindelser til en rigtig god golfdag, krydret med hyggeligt socialt samvær.
Det er selvfølgelig også en god anledning for private til at få en hyggelig dag sammen med gode venner.

Formålet med Company Day er:
Dels at danne rammerne om en hyggelig dag på golfbanen, der begynder og slutter med lidt mad og drikke i restauranten, dels at generere et overskud, som går til Breinholdtgårds ungdomsafdeling.

Planlægningen er allerede godt i gang. Kritik og ros fra tidligere år er blevet hørt, og der arbejdes med nye tiltag for at gøre dagen endnu bedre end tidligere år.

Turneringen

Golfturneringen er for 4-mands hold, hvor der konkurreres både på holdniveau og individuelt. Der er mange fine præmier til de bedste.
Alle hold, der deltog sidste gang, bliver inviteret til at deltage igen i år.
Hvis du ikke deltog sidste gang, men gerne vil høre nærmere, og evt. deltage med et hold i år, er du meget velkommen til at kontakte Company Day udvalget. KLIK HER

I 2024 er det fredag den 9. august.

Program for dagen

07:45 – 08:45 Servering af morgenmad i Restauranten
Uddeling af scorekort mv.
Lodtrækning om starthuller
09:00 Gunstart
09:00 – 14:00 Baneservice under spillet med
kolde drikke, frugt og chokolade
14:45 Servering af frokost i Restauranten
ca. 16:00 Præmieoverrækkelse

Billeder og resultater fra tidligere turneringer

Billederne kan downloades, se vejledning

Sponsorer i 2023