Mens Section

Præsentation af klubben

Klubben er den officielle Herreklub i Breinholtgård Golf Klub og den er oprettet i 1993, året efter BGK’s start.

Klubbens formål er at samle mandlige golfspillere til kammeratlig samvær omkring golfspillet, at udvikle spillernes kunnen og at øge spillernes viden om golfreglerne.

Mandlige medlemmer af BGK kan optages som medlemmer når de er fyldt 25 år, der er ingen venteliste.

Der afholdes en ugentlig turnering hver torsdag fra sommertids start til sommertids slut.
Herudover arrangeres der en hulspilturnering, en udflugt med spil på en fremmed bane, venskabsmatch mod Ladies Section, Torsdagsherrerne fra Vejen Golf Klub og Mens Section fra Skærbæk Mølle Golf Klub.

Gæstespillere kan deltage i torsdagsturneringerne, men kan ikke vinde præmier, dog bortset fra Sokrates-præmier.

Klubbens vedtægter KLIK HER

Folder om Mens Section KLIK HER

Kontakt klubben via mail til menssection.bgk@gmail.com

Ledelse

Jørgen L. Hansen
Umanakvej 39
6715 Esbjerg N
Tlf.: 2061 8377

Niels Erik Jensen
Karl Andersens Vej 41
6710 Esbjerg V

Henning Jeppesen
Skyttevænget 6
6710 Esbjerg V

CORONA virus

Kampen for at reducere spredning af CORONA virus sætter et alvorligt præg på livet i vores land,
og det gælder også for aktiviteterne i vores golfklub.

Det begynder dog at lysne lidt,
Klubben har, under henvisning til DGU’s udmelding den 31-03-2020, åbnet banerne fra den 1. april, men kun for 2-bolde.
LÆS mere om reglerne herfor her.

Klubhus og trænings faciliteter er lukket.
Alle aktiviteter i Klubber i Klubben er UDSAT indtil videre.