
1.1 Der er ingen straf
1.2 Spilleren taber hullet
1.3 Hvis en spiller udfører et slag, mens markeringsmærket 

stadig ligger der, får spilleren et strafslag (Regel 14.1a).

2.1 Kun spilleren, hvis tur det er til at spille/slå
2.2 Kun partneren til spilleren, hvis tur det er til at spille
2.3 Begge partnere må foretage enhver tilladt handling på 

sidens vegne, før slaget er udført, f.eks. markere, løfte, 
genplacere, droppe og placere bolden, uanset hvilken 
partners tur det er til at spille efterfølgende for siden 
(Regel 22.2).

3.1 Hvis spillerens kølle tilfældigt rammer bolden mere en 
én gang, er der kun udført ét slag, og der er ingen straf 
i følge Regel 10.1a

3.2 Et dobbeltslag tæller som to slag, men der er ingen 
yderligere straf

3.3 Et dobbeltslag tæller som ét slag, og spilleren får yderligere 
et slags straf

Uge 8 - 9   *  24. februar til 9. marts
Spørgsmål 1 Det rigtige svar
På greenen markerer en spiller sin bold. Spilleren fjerner ikke 
markeringsmærket, før puttet udføres. Hvad er afgørelsen

Spørgsmål 2

En spiller slår fra et dårligt leje i slagspil, og rammer tilfældigt 
bolden anden gang ved gennemslaget. Hvad er afgørelsen

Det rigtige svar
Når en bold skal droppes i en foursome, hvem må så droppe 
bolden

Spørgsmål 3 Det rigtige svar


