Troldene på Breinholtgård

Lidt om Troldene på Breinholtgård

Man mødes ved flagstangen, foran restauranten, så vil Asger, eller en af de store junior være der til at tage imod. Efter træning/leg, så afslutter man i klublokalet, med lidt frugt og saftevand.

Troldene er børn fra 4.- 5 år og opefter, som endnu ikke er klar til at indgå i klubbens almindelige juniorprogram.
At være trold handler om at få en god oplevelse, om at lære at begå sig på en golfbane, sikkerhed, grundlæggende teknik, golfbegreber og ikke mindst kammeratskab og have det sjovt.

Det kræver ingen bestemte forudsætninger at være Trold på Breinholtgård, og økonomisk ligger det også langt under de fleste andre tilbud til målgruppen. Man når langt med et par almindelige sports sko, og de jern/køller man har brug for i starten, kan man låne af klubben.

Troldene vil altid starte med, at mødes ved flagstangen foran klubhuset, og slutter normalt træningen i klub lokalet.

Når man starter som Trold, skal altid være i følgeskab med en voksen – også under træningen, eller Indtil man er stor nok til selv til at kunne modtage træning.

Overgangen til at blive “frigivet” så man kan komme med ud på stor bane, er noget der sker løbende, normalt begynder det at ske når de er 8-10 år gammel.

Man er tilknyttet junior / ungdoms afdelingen til det år man fylder 25,år

Ved indmeldelse skal du oplyse navn, adresse, telefonnummer, e-mail adresse og fødselsdato, og du vil så blive udstyret med et medlems-nummer.

Hvornår skifter man til junior?

Helt grundlæggende skal børnene ”høre til” der, hvor de har det bedst med at være – på det niveau der matcher deres modenhed og interesse for spillet. Selvom hvert barn kun hører til ét sted, så kan de deltage i en del aktiviteter på kryds og tværs i junior afdelingen gennem sæsonen.
Skiftet fra Trold til junior vil for de flestes vedkommende ske, når de er mellem 8 / 9 år.