TWCM 2015 – Breinholtgård Golf Klub

Igen i år var vejguderne os venligt stemt, der var kun en lille afbrydelse på grund af tordenvejr under den afsluttende Shoot Out. Greenkeeperne havde gjort et stort arbejde for banen kunne fremtræde fra sin bedste side. Alt dette, sammen med en trofast stab af hjælpere gør, at vi også i år kan se tilbage på TWCM turneringen med glæde.

Ialt 9 piger og 64 drenge stillede op til start.

Fredag den 3. juli, Get Together

Tilbage til top af siden

Masters Par-3 turneringen.
Der var en meget fin tilslutning – 12 hold til begge starter. Det medførte lidt ventetid, men alle tog det med godt humør.
Vinder blev Team Færge (Cate og Ole Færgemann samt Jeppe Thybo) med 52 slag foran Team Golfstore 2 med 54 slag (Kirsten og Steen Damgaard samt Emil Lønstrup).

Et stort TIL LYKKE til Emil Lønstrup der lavede Hole in One på hul 4, et hul på 110 m.

Putte Cup for turneringsdeltagere.
 25 spillere deltog i den indledende slagspilskvalifikation.  De 8 bedste gik videre til den afsluttende Cup turnering.
Resultaterne lå tæt, 26 – 30 put for at gå videre.

Den afsluttende hulspils cup blev vundet af Marc Olsen fra Ikast Golf Klub med Christian Darling Jensen fra Odense Eventyr Golf Klub som runner up.

Indspil til green fra ca. 70 m  blev vundet af Frederik Mølle Slot fra Esbjerg Golf Klub med 49 cm.

Alt imens der blev konkurreret på livet løs, nød de mange gæster, forældre og ledsagere grill buffeten på Terrassen, en dejlig sommeraften.

Terrassen-1_4106

Terrassen-2_4095

Lørdag den 4. juli, Runde 1 og 2

Tilbage til top af siden

1. runde – Drenge rækken.
Rasmus Højgaard, Gyttegård Golf Klub og Oliver Thygesen Nors, Holstebro Golf Klub lagde sig i spidsen med 71 slag foran Mark Følbæk, Jelling Golfklub der kom ind med en 72’er.
1. runde – Pige rækken.
Louise Markvardsen, Smørum Golfklub kom ind med 73 slag og lagde sig dermed i spidsen foran sidste års vinder Catarina Agerbak, Smørum Golfklub der kom ind med en 74’er.

2. runde – Drenge rækken.
Rasmus Højgaard fastholdt 1. pladsen med sammenlagt 141 slag. Marcus IWCTC Garfield, Fredensborg Golf Klub fik sig med en 69’er kæmpet op på en 2. plads med 143 slag. Oliver Thygesen Nors, der kom ind med en 76’er faldt ned på en 7. plads med 147 slag. Sidste års vinder Nikolaj Puggaard Rachlitz kom ind med en 69’er og avancerede dermed til en 3. plads.
2. runde – Pige rækken.
Louise Markvardsen fastholdt 1. pladsen med sammenlagt 145 slag. Cecilie B.S. Nielsen, Furesø Golfklub rykkede op på 2. pladsen med sammenlagt 149 slag foran Catarina Agerbak med sammenlagt 153 slag.

Efter cuttet gik 37 drenge videre (36 og lige svarende til en cut grænse på +18 slag) og 6 piger (6 og lige svarende til en cut grænse på + 21 slag)

Søndag den 4. juli, Runde 3

Tilbage til top af siden

3 runde – Drenge rækken.
Marcus IWCTC Garfield fortsatte det gode spil fra runde 2 og kom ind med en 68’er. Rasmus Højgaard tabte pusten og måtte nøjes med en 79’er. Nikolaj Puggaard Rachlitz kom ind med en 70’er.

Det samlede resultat blev således Marcus IWCTC Garfield vandt med sammenlagt 211 slag med Nikolaj Puggaard Rachlitz på 2. pladsen med 215 slag.

3. runde – Pige rækken.
Louise Markvardsen kunne ikke helt holde fast i spillet og måtte notere en 80’er, Cecilie B.S. Nielsen kom ind med en 81’er og Catarina Agerbak en 78’er.

Louises Markvardsens forspring efter runde 1 og 2 var dog så stort, at hun blev vinder med sammenlagt 225 slag foran sidste års vinder Catarina Agerbak med 231 slag.

Vinder-P-D_4448

Præmietagere i Drengerækken

Drenge-Præmietagere_4441-4443

Præmietagere i Pigerækken

Pige-Præmietagere_4427-4440

Shoot out.

Deltagere-Shoot-Out_4419Efter hovedturneringen blev der afviklet en Shoot Out turnering med deltagelse af de 6 bedste drenge, den bedste pige samt en wild card spiller fundet ved lodtrækning, det blev en pige.
Efter 4 spændende spil på hul 18, hvor der efter hvert spil udgik henholdsvis 3, 2, 1 og 1 spiller var vinderen fundet.
Vinder Frederik Sejr, Mollerup Golf Klub.
På billedet til venstre ses de 8 deltagere i Shoot Out, med vinderen yderst til højre

Tak for i år og på gensyn i 2016

Tilbage til top af siden

PPD_4415a

Tilbage til top af siden

Billeder fra turneringen

Billeder kan downloades, se vejledning KLIK HER

Foto: Lars Frank