Klubmestre.

Klubmestre i årene:

(Klik på årstallet)

20082009201020112012201320142015 – 2016 – 2017 – 2018

Lørdag den 25. og søndag den 26. august 2018

Tilbage til top af siden

70 havde tilmeldt sig de årlige klubmesterskaber mod 63 sidste år, men i Junior PIGE, DAME og Midage DAME rækken var der mindre end 4 tilmeldte. De tilmeldte i Junior PIGE og Midage DAME rækken blev flyttet til DAME rækken og klubmesterskaberne kunne derefter gennemføres i 8 rækker mod 7 sidste år:
Junior DRENGE: 5,  Senior DAME: 4, Veteran DAME: 8, Veteran HERRE: 20, Midage HERRE: 7, DAME: 5 og HERRE: 14,

Vejrudsigten varierede meget i ugen op til klubmesterskaberne, mest til den våde side.
Lørdag kom der mange byger, men det var stort set stille vejr og fint vejr mellem bygerne.
Søndag lagde ud med en kraftig byge med regn og hagl, men derefter var det ganske fint.

Der er grøde i græsset igen, så banen stod flot, dog med enkelte bare pletter der vidnede om sommerens tørke.
Greens har stået rigtig flot hele sæsonen, og til klubmesterskaberne havde de fået en tand ekstra.

Afviklingen forløb planmæssigt. Igen var der en del hjælpere i aktion med scorerapportering, således at stillingerne løbende kunne vises på INFO-skærmene samt på et TV i restauranten.

Jettes Baneservice serverede  kaffe og kage, frugt og slik for spillere og hjælpere.

Efter 74 Birdies, 649 Pars, 997 Bogeys, 764 Dbl. bogeys eller det der var værre, var de 2 runder slagspil gennemført og mestrene fundet i Junior DRENGE, Senior HERRE, Veteran HERRE og Veteran DAME rækkerne
Mestrene i MidAge HERRE, DAME og HERRE rækkerne kunne først kåres efter søndagens semifinale og finale i hulspil.

Der var stor spænding om resultatet i en del af rækkerne inden vinderne var fundet.

I Junior DRENGE rækken lagde Nicolai Dahl sig i spidsen efter 1. runde med 76 slag foran Vitus Duelund Jepsen med 85. Nicolai Dahl holdt stilen i 2. runde med en 74’er og vandt med 150 slag foran Mads Munkgaard Pedersen med 164.

I Senior DAME rækken kom Susanna Lauridsen ind med en 87’er foran Carina Stig med en 90’er efter 1. runde.
Susanna Lauridsen holdt fast og vandt, efter en 89’er i 2. runde med 176 slag foran Carina Stig med 186

I Senior HERRE rækken førte Peter Skjærbæk efter 1. runde med 82 slag foran Marthin J. Jensen med 86 og Per Birkelund og Brian Lauridsen med 87 slag, men Brian Lauridsen kom stærkt i 2. runde og vandt med 165 slag foran Peter med 167, men der var spænding om udfaldet lige til det sidste.

I Veteran DAME rækken førte Grete Larsen efter 1. runde med 91 slag foran Lilli Frøkjær med 96. Hanne Hansen kom stærkt igen med en 95’er i 2. runde mod 104 i den første, men det var ikke nok.  Grete Larsen vandt med 190 slag foran Lilli Frøkjær med 196 og Hanne Hansen med 199 slag.

I Veteran HERRE rækken førte Lars O. Hansen efter 1. runde med 82 slag foran Per Christensen med 86. Stillingen holdt efter 2. runde, Lars O Hansen vandt med 162 slag foran Per med 167.

I Midage HERRE rækken blev Niels Pedersen en sikker vinder af de 2 runders slagspil, men der var tæt løb mellem 4 og 5. pladsen, men Anders Bjørnhardt fik 4. pladsen med 177 slag mod Michael Hjermgart med 178 slag på 5. pladsen.
Det blev således Niels Pedersen, Jakob Kristensen, Brian S. Carlsen og Anders Bjørnhardt der gik videre til søndagens semifinaler i hulspil.
I semifinalerne vandt Brian over Jakob med 2 & 1 og Niels vandt over Anders med 5 & 4.
I finalen vandt Niels Pedersen over Brian med 7 & 6.

I DAME rækken var der kun 5 deltagere, Min Guldberg-Hansen, Lærke Møller-Jensen, Emma Mølleskov Pedersen og Pernille Thomsen gik videre til hulspillet om søndagen, Pernille Dam trak der korte strå.
I semifinalerne vandt Lærke over Emma med 6 & 5 og Pernille vandt over Min med 2 & 0.
I finalen vandt Lærke Møller-Jensen over Pernille med 2 & 1.

I HERRE rækken var der tæt løb. Jeppe Thybo og Morten P. Dam lagde sig i spidsen efter 1. runde med 75 slag foran Jacob Lykke-Kjeldsen der kom ind med en 76’er. De kunne dog ikke helt holde fast, Søren Gammelgaard kom ind med en 74’er foran Rasmus Lykke-Kjeldsen og Jakob P. Dam med en 75’er i 2. runde.
Det samlede resultat af de 2 runder blev således: Rasmus Lykke-Kjeldsen indtog 1. pladsen med 153 slag foran Jakob P. Dam og Jeppe Thybo med 154 og Morten P. Dam med 155 slag.
Junior DRENGE rækken kan kvalificere sig til søndagens semifinale sammen med HERRE rækken og da Nicolai Dahl gik de 2 runder i 150 slag blev det følgende 4 der gik videre: Nicolai Dahl, Rasmus Lykke-Kjeldsen, Jakob P. Dam og Jeppe Thybo.
I semifinalen vandt Rasmus over Jakob med 4 & 3 og Nicolai vandt over Jeppe med 4 & 2.
I finalen vandt Rasmus Lykke-Kjeldsen over Nicolai med 3 & 2.

 

2 spændende golfdage på Breinholtgård
Tak til spillerne for deltagelse og stor tak alle til de frivillige hjælpere.

Leaderboards KLIK HER
Banestatistik for de 2 runder KLIK HER

Klubmestre 2018

Junior DRENGE række
Nicolai Dahl

Senior DAME række
Susanna Lauridsen

Senior HERRE række
Brian Lauridsen

Veteran DAME
Grete Larsen

Veteran HERRE
Lars O. Hansen

Midage HERRE række
Niels Pedersen

DAME række
Lærke Møller-Jensen

HERRE række
Rasmus Lykke-Kjeldsen

Se flere billeder fra præmieoverrækkelsen på Flickr  KLIK HER

Lørdag den 9. og søndag den 10. september 2017

Tilbage til top af siden

67 havde tilmeldt sig de årlige klubmesterskaber, men i nogle række var der mindre end 4 tilmeldte. Efter at der var modtaget 2 afbud og flyttet lidt rund på damerne kunne følgende 7 rækker gennemføres med 63 deltagere:
Junior drenge: 6, Dame: 4, Herre: 10, Midage Herre: 9, Senior Herre: 4, Veteran dame: 7 og Veteran herre: 18.

Sidste år var der 76 deltagere og det første gang siden 2008 at Junior Pigerækken blev gennemført, men i år måtte den desværre udgå igen.

Det var måske den meget våde vejrudsigt i ugen op til klubmesterskaberne, der fik mange til at holde sig tilbage, men det blev helt fint vejr alligevel. 2. runde om lørdagen fik et par kraftige byger sidst på eftermiddagen, men ellers kom alle rundt i tørvejr, dog var præmieoverrækkelsen næppe begyndt før regnen væltede ned i så store mængder, at der stod blank vand på det meste af Putting Green.

Banen stod flot, græsset har sjældent været så grøn og frodigt, greens var også rigtig gode.

Afviklingen forløb planmæssigt. Igen var der en del hjælpere i aktion med scorerapportering, således at stillingen løbende kunne vises på INFO-skærmene samt på et TV i restauranten.

Karens Baneservice serverede (som sædvanligt)  kaffe og kage, frugt og slik for spillere og hjælpere.

Efter 1 eagle (Hole in One på Skovens hul 5), 84 Birdies, 743 Pars, 860 Bogeys, 544 Dbl. bogeys eller det der var værre, var slagspillene afgjort og mestrene fundet i Junior DRENGE, Senior HERRE, Veteran HERRE og Veteran DAME.
Mestrene i MidAge HERRE, DAME og HERRE kunne først kåres efter søndagens semifinale og finale i hulspil.

Der var dog stor spænding om resultatet i en del af rækkerne inden vinderne var fundet.

I Junior Drenge rækken lagde Jeppe Thybo sig i spidsen efter 1. runde med 71 slag foran Nicolai Dahl med 76. Jeppe Thybo holdt stilen i 2. runde med endnu en 71’er og vandt med 142 slag foran Nicolai med 154.

I Senior Herre rækken førte Brian Lauridsen efter 1. runde med 76 slag foran Peter Skjærbæk med 78 og Kent Thomsen og Per Christensen med henholdsvis 81 og 82 slag, men Per Christensen kom stærkt i 2. runde og vandt med 158 slag foran Peter med 159.

I Veteran Dame rækken førte Lis Heyk Petersen efter 1. runde med 88 slag foran Grete Larsen med 89. Lis faldt dog tilbage i 2. runde og Grete Larsen vandt med 180 slag foran Lilli Frøkjær med 186 slag.

I Veteran Herre rækken førte Lars O. Hansen efter 1. runde med 79 slag foran John Askov Hansen med 81. Stillingen holdt efter 2. runde, Lars O Hansen vandt med 156 slag foran John med 165.

I Midage Herre rækken var der ikke tvivl om hvilke 4 der skulle gå videre efter de 2 runders slagspilskvalifikation, Søren Gammelgaard Nielsen lå på 1. pladsen med 145 slag og Kim Brændstrup, Niels Pedersen og Sonni Simmelsgaard på en delt 2. plads med 149 slag, så der var lagt op til nogle spændende semifinaler i hulspil om søndagen.
I semifinalerne vandt Kim over Niels med 1 & 0 og Sonni vandt over Søren med 5 & 3.
I finalen vandt Kim Brændstrup over Sonni med 5 & 3.

I Dame rækken var der kun 4 deltagere, dvs alle gik videre til hulspillet om søndagen.
I semifinalerne vandt Camilla Pedersen over Lærke Møller-Jensen med 1 & 0 og Min Guldberg-Hansen vandt over Susanne Westeraa med 5 & 4.
I finalen vandt Camilla Pedersen over Min med 3 & 2.

I Herre rækken lagde Morten Porsholdt Dam sig i spidsen efter 1. runde i en 72’er foran Niels Olav Nørregaard Andersen der kom ind med en 75’er. Morten holdt stillingen i 2. runde og vandt med 145 slag foran Niels med 152 slag.
De 4 bedste efter de 2 kvalifikationsrunder i Drenge og Herre rækken under ét deltager i søndagens hulspil.
Det blev Jeppe Thybo og Nicolai Dahl fra Drenge rækken med henholdsvis 142 og 154 slag sammen med Morten Porsholdt Dam og Niels Olav Nørregaard Andersen fra Herre rækken med henholdsvis 145 og 152 slag.

I semifinalerne vandt Niels over Morten på hul 19 og Jeppe vandt over Nicolai med 8 & 7.
I finalen vandt Jeppe Thybo over Niels med 3 & 1.

2 spændende golfdage på Breinholtgård
Tak til spillerne for deltagelse.
Stor tak alle til de frivillige hjælpere.

Leaderboards KLIK HER

Banestatistik for de 2 runder KLIK HER

 Som nævnt blev der lavet Hole in One på Skovens hul 5, det var Marthin J. Jensen (senior Herre) der i søndagens runde 2 leverede det gode slag – STORT TIL LYKKE med det!

Klubmestre 2017

Junior Drenge række:
Jeppe Thybo

Dame række:
Camilla Pedersen

Herre række:
Jeppe Thybo

MidAge Herre række:
Kim Brændstrup

Senior Herre række:
Per Christensen

Veteran Dame række:
Grete Larsen

Veteran herre række:
Lars O. Hansen

Se billeder fra præmieoverrækkelsen her

SlideShow-Info-icon

Lørdag den 20. og søndag den 21. august 2016

Tilbage til top af siden

Der var 76 deltagere mod 75 sidste år.

Der var mindre end 4 tilmeldte i rækkerne DAME (3), MidAge DAME (1) og Senior DAME (2),
disse rækker blev derfor slået sammen således, at DAME rækken kunne gennemføres med 5 deltagere, idet en valgte at trække sig.

Klubmesterskabet i følgende 8 rækker blev gennemført:
Junior PIGE (4), Junior DRENGE (8), DAME (5), HERRE (15), MidAge HERRE (8), Senior HERRE (11), Veteran DAME (6) og Veteran HERRE (19).

Det er første gang siden 2008 at Junior Pige rækken kan gennemføres.

Vejrudsigterne var rimelige for weekenden – og de fik ikke helt ret, der kom en del byger lørdag formiddag, men bortset herfra var det et udmærket golfvejr.

Banen stod flot og greens var rigtig gode.

Afviklingen forløb planmæssigt. Der var etableret visning af live scorer på Info-skærmene samt på et TV i Restauranten med scorerapportører efter hul 5, hul 9 og hul 15.
Der var etableret en mini baneservice med kaffe, kage, frugt og slik.

Efter 95 Birdies, 824 Pars, 990 Bogeys, 791 Dbl. bogeys eller det der var værre, var slagspillene afgjort og mestrene fundet i Junior PIGE, Junior DRENGE, Senior HERRE, Veteran HERRE og Veteran DAME.
Mestrene i MidAge HERRE, DAME og HERRE kunne først kåres efter semifinale og finale i hulspil.

Banestatistik for de 3 runder KLIK HER

En stor tak til de frivillige der var med til at gøre det hele muligt.

Leaderboard KLIK HER

Klubmestre-2016

Klubmestre 2016

Junior Pige række:
Camilla Pedersen

Junior Drenge række:
Jeppe Thybo

Dame række:
Min Guldberg Hansen

Herre række:
Rasmus Lykke-Kjeldsen

MidAge Herre række:
Thomas A. Jørgensen

Senior Herre række:
Brian Lauridsen

Veteran Dame række:
Lilly Frøkjær

Veteran herre række:
Neil Patrick Elston

Se flere billeder her

SlideShow-Info-icon

Lørdag den 26. og søndag den 27. september 2015

Tilbage til top af siden

Der var 75 deltagere mod 67 sidste år.

Der var ingen tilmeldte i Junior PIGE rækken.
Der var mindre end 4 tilmeldte i rækkerne DAME (2), MidAge DAME (1) og Senior DAME (2),
disse rækker blev derfor slået sammen således, at DAME rækken kunne gennemføres med 5 deltagere.

Klubmesterskabet i følgende 7 rækker blev gennemført:
Junior DRENGE (8), DAME (5), HERRE (17), MidAge HERRE (9), Senior HERRE (19), Veteran DAME (7) og Veteran HERRE (10).

Det havde været meget regnfuldt i ugen op til klubmesterskaberne, men vejrudsigterne var gode for weekenden – og de fik ret, dog med enkelte byger.

Banen var meget våd og greens var stadig mærket af propningen, lejeforbedring på alle kortklippede arealer incl. greens var derfor tilladt.

Afviklingen forløb planmæssigt, der var etableret live scorer med registreringer efter hul 5, 9 og 15.
Som et nyt tiltag var der etableret en mini baneservice med kaffe, kage, frugt og slik.

Efter 73 Birdies, 759 Pars, 1051 Bogeys, 763 Dbl. bogeys + det der var værre, var slagspillene afgjort og mestrene fundet i Junior DRENGE, Senior HERRE, Veteran HERRE og Veteran DAME.
Mestrene i MidAge HERRE, DAME og HERRE kunne først kåres efter semifinale og finale i hulspil.

Det blev spændende med en tætte afgørelser i nogle af rækkerne.
I DAME-rækken blev det afgjort på hul 18 og i HERRE-rækken blev det først afgjort på hul 22.

Undervejs lavede Carina Stig Hole in One på Skoven 5 – Stort TIL LYKKE til Carina.

En stor tak til de frivillige der var med til at gøre det hele muligt.

Leaderboard KLIK HER

Klubmestre-2015

Klik på billedet for stort billede

Klubmestre 2015

Junior Drenge række:
Morten Porsholdt Dam

Dame række:
Elisabeth Joensen

Herre række:
Jacob Lykke-Kjeldsen

MidAge Herre række:
Thomas A. Jørgensen

Senior Herre række:
Brian Lauridsen

Veteran Dame række:
Lis Heyk Petersen

Veteran herre række:
Ib Olsen

Se flere billeder her

SlideShow-Info-icon

Lørdag den 27. og søndag den 28. september 2014

Tilbage til top af siden

Der var 67 deltagere mod 83 sidste år.
Der var mindre end 4 tilmeldte i Junior PIGER, DAMER.
Den tilmeldte i Junior PIGER blev flyttet til DAMER således at denne række kunne gennemføres.
Følgende 8 rækker blev gennemført:
Junior DRENGE – DAMER – HERRER – MidAge HERRER – Senior DAMER – Senior HERRER, Veteran DAMER og Veteran HERRER.

Det var et flot golfvejr trods det sene tidspunkt på året, lørdag en del sol, søndag mere overskyet med en jævn til tider frisk vind fra vestlig retning.

Banen var fin, dog var greens stadig mærket af propningen.

I restauranten var der opstillet 2 TV-apparater således at der var mulighed for at følge med i både Ryder Cup og Live Score fra klubmesterskabets runder.

Leaderboard KLIK HER

Klubmestre 2014

Junior Drenge række:
Jakob Porsholt Dam

MidAge Herrer række:
Niels Pedersen

Senior Damer række:
Carina Stig

Senior Herrer række:
Lars O. Hansen

Veteran Damer række:
Lilli Frøkjær

Veteran Herrer række:
Finn Hansen

Dame række:
Min Guldberg Hansen

Herre række:
Mathias Gladbjerg

Lørdag den 24. og søndag den 25. august 2013

Tilbage til top af siden

Der var 83 deltagere mod 63 sidste år.
Der var mindre end 4 tilmeldte i Junior PIGER, DAMER.
Den tilmeldte i Junior PIGER blev flyttet til DAMER således at denne række kunne gennemføres.
Følgende 8 rækker blev gennemført:
Junior DRENGE – DAMER – HERRER – Mid-age HERRER – Senior DAMER – Senior HERRER, Veteran DAMER og Veteran HERRER.

Vejret var godt, sol fra en blå himmel næsten uden skyer, men med en frisk vind fra østlig retning.

Leaderboard KLIK HER

Klubmestre-2013

Klik på billedet for stort billede

Klubmestre 2013

Junior Drenge række
Kasper Frank

MidAge Herre rækken
Brian Lauridsen

Senior Dame rækken
Birthe Skøtt

Senior Herre
Lars O. Hansen

Veteran Dame række
Lilli Frøkjær

Veteran Herre række
Peter Degn Olsen

Dame række
Laura Boe-Hansen

Herre række
Peter Ankersø

Lørdag den 25. og søndag den 26. august 2012

Tilbage til top af siden

Der var 66 tilmeldte, dog med et enkelt afbud umiddelbart før start.
Desværre var der mindre end 4 tilmeldte i Junior PIGER, DAMER, Mid-age DAMER og Senior DAMER,
Den ene Junior PIGE og de 2 Midage DAMER blev flyttet til DAMER således at denne række kunne gennemføres
De 3 tilmeldte i Senior DAMER havde for højt handicap til DAMER og kom således ikke til at spille.
Dvs. følgende 7 rækker blev gennemført:
Junior DRENGE – DAMER – HERRER – Mid-age HERRER – Senior HERRER, Veteran DAMER og Veteran HERRER.

Vejret var meget omskiftelig, kraftige byger afvekslende med solskin, still vejr om morgenen og kraftig blæst op ad dagen – rigtigt dansk sommervejr.

Leaderboard KLIK HER

Klubmestre-2012

Klik på billedet for stort billede

Klubmestre 2012

Junior Drenge række
Frederik Wehner

MidAge Herre rækken
Niels Pedersen

Senior Herre
John Kristiansen

Veteran Dame række
Lilli Frøkjær

Veteran Herre række
Hans R. Husted

Dame række
Laura Boe-Hansen

Herre række
Jacob Lykke-Kjeldsen

SPONSORER

Logo_Statoil-Sædding_RGB

Logo_EsbjergParkHave

Logo_BGK_RGB_Hv-bgr

Lørdag den 27. og søndag den 28. august 2011

Tilbage til top af siden

Der var 76 tilmeldte, dog indløb der 3 afbud inden start.
Desværre var der mindre end 4 tilmeldte i Junior PIGER, Mid-age DAMER og Veteran DAMER,
dvs. følgende 7 rækker blev gennemført:
Junior DRENGE – DAMER – HERRER – Mid-age HERRER – Senior DAMER – Senior HERRER og Veteran HERRER.

Vejret var meget afvekslende, sol fra en blå himmel, stille vejr, kraftig blæst, heftige regnbyger og søndag endog en kort periode med lyn og torden, men alle tog forholdene med godt humør.

Leaderboard KLIK HER

Klubmestre-2011

Klik på billedet for stort billede

Klubmestre 2011

Junior Drenge række
Mathias Gladbjerg

MidAge Herre rækken
Brian Lauridsen

Senior Dame række
Anne-Mette Thoft Wiun

Senior Herre
Lars O. Hansen

Veteran Herre række
Peder Frederiksen

Dame række
Laura Boe-Hansen

Herre række
Peter Ankersø

SPONSORER
Se flere billeder her

SlideShow-Info-icon

Logo_Statoil-Sædding_RGB

Logo_BGK_RGB_Hv-bgr

Lørdag den 28. og søndag den 29. august 2010

Tilbage til top af siden

Der var i alt 81 tilmeldte, desværre kunne Junior PIGER og Mid-age DAMER ikke gennemføres på grund af for få tilmeldinger.

Leaderboard KLIK HER

Klubmestre-2010

Klik på billedet for stort billede

Klubmestre 2010

Junior Drenge række
Mathias Gladbjerg

MidAge Herre rækken
Peter Lykke-Kjeldsen

Senior Dame række
Anne-Mette Thoft Wiun

Senior Herre række
Lars O. Hansen

Veteran Dame række
Ulla Laursen

Veteran Herre række
Per Lykkegaard Hansen

Dame række
Charlotte Moesgaard Strand

Herre række
Søren Gammelgaard Nielsen

SPONSORER

Logo_Statoil-Sædding_RGB

Logo_BGK_RGB_Hv-bgr

Lørdag den 29. og søndag den 30. august 2009

Tilbage til top af siden

Der var i alt 80 tilmeldte, desværre kunne Junior PIGER, Mid-age DAMER og Veteran DAMER ikke gennemføres på grund af for få tilmeldinger.

Leaderboard KLIK HER

Klubmestre-2009

Klik på billedet for stort billede

Klubmestre 2009

Junior Drenge række
Mathias Gladbjerg

MidAge Herre rækken
Peter Lykke-Kjeldsen

Senior Dame række
Anne-Mette Thoft Wiun

Senior Herre række
Lars O. Hansen

Veteran Herre række
Gert Hansen

Dame række
Charlotte Moesgaard Strand

Herre række
Theis Kristensen

SPONSORER

Logo_Statoil-Sædding_RGB

Logo_BGK_RGB_Hv-bgr

Lørdag den 30. og søndag den 31. august 2008

Tilbage til top af siden

Leaderboard KLIK HER

Klubmestre-2008a

Klubmestre 2008

Junior Pige række
Laura Boe-Hansen

Junior Drenge række
Mathias Gladbjerg

MidAge Dame række
Anne-Mette Thoft Wium

MidAge Herre rækken
Peter Lykke-Kjeldsen

Senior Herre række
Ib Olsen

Veteran Herre række
Pauli Birkelund

Dame række
Laura Boe-Hansen

Herre række
Rasmus Lykke-Kjeldsen

Se flere billeder her

SlideShow-Info-icon

SPONSORER

Logo_Statoil-Sædding_RGB

Logo_BGK_RGB_Hv-bgr