Klubmesterskaber 2019 – Breinholtgård Golf Klub

Hulspil   KLIK HER

Slagspil
Lørdag den 31. august og søndag den 1. september

59 havde tilmeldt sig de årlige klubmesterskaber i slagspil mod 70 sidste år.
I Junior PIGE, DAME, Midage DAME og Senior DAME rækkerne var der mindre end 4 tilmeldte.
De i alt 5 tilmeldte i disse rækker blev flyttet til DAME-rækken således at denne række kunne gennemføres.
2019 klubmesterskaberne blev gennemført i 6 rækker mod 8 sidste år.
Junior DRENGE: 5Senior HERRER: 13, Veteran DAME: 4, Veteran HERRE: 16DAME: 5 og HERRE: 16,

Lørdag var rigtig fin, solskin, stille vejr og en temperatur på 22 – 24 °C.
Natten til søndag, regnvejr med torden.
Søndag bød på et par regnbyger, men ellers et ok golfvejr.

Banen har stået rigtig flot lige siden foråret og op til klubmesterskaberne havde den fået en ekstra tand.

Afviklingen forløb planmæssigt. Igen var der en del hjælpere i aktion med scorerapportering, så stillingerne løbende kunne vises på INFO-skærmene samt på et TV i restauranten.
Dorthe Lykke-Kjeldsen serverede kaffe og kage, frugt og slik for spillere og hjælpere.

Efter 3 Eagles, 98 Birdies, 786 Pars, 990 Bogeys, 697 Dbl. bogeys eller det der var værre, var mestrene fundet i de 6 rækker.

Der var stor spænding om resultatet i en del af rækkerne inden vinderne var fundet.

I Junior DRENGE rækken lagde Mads Munkgaard Pedersen sig i spidsen efter 1. runde med 78 slag foran Mads Sort Bolding med 81 og Vitus Duelund Jepsen med 82 slag. Mads M. P. holdt stilen på forni i 2. runde men måtte efter hul 11 overlade føringen til Mads S. B., Mads M.P. kom igen og de to Mads’er sluttede 2. runde på en delt 1. plads med 163 slag for de to runder.
Der var således stor spænding inden søndagens 3. runde. Mads S.B. lagde sig i spidsen fra starten, men stillingen skiftede et par gange undervejs, Mads S.B. holdt dog stand til sidst og kom ind med en 80’er foran Vitus med en 82’er og Mads M.P. med en 83’er.
Mads Sort Bolding vandt klubmesterskabet med 243 slag foran Mads Munkgaard Pedersen med 246 slag.

Senior HERRE rækken var spændingen ikke stor, efter en blød start lagde Brian Lauridsen sig i spidsen efter hul 3 og den placering holdt han resten af turneringen.
1. runde vandt Brian med 76 slag foran Peter Skjærbæk med 82 slag. 2. runde vandt Brian med 81 slag foran Poul Bonde Aarhus med 83 slag.
Brian Lauridsen vandt klubmesterskabet med 157 slag foran Peter Skjærbæk med 168 slag.

Veteran DAME rækken var spændingen heller ikke stor. Susanna Lauridsen lagde sig på 1. pladsen fra start og der blev hun. 1. runde vandt Susanna med 90 slag foran Hanne Hansen med 96 slag. 2. runde vandt Susanna med 84 slag foran Hanne Hansen med 92 slag.
Susanne Lauridsen vandt klubmesterskabet med 174 slag foran Hanne Hansen med 188 slag.

Veteran HERRE rækken lagde Finn Hansen hårdt ud, Per Christensen overtog føringen efter et par huller, men så kom Lars O. Hansen og lagde sig på 1. pladsen efter hul 9 og den beholdt han under resten af turneringen, men Per var tæt på at indhente ham i 2. runde
1. runde vandt Lars med 81 slag foran Henning Jeppesen og Vilhelm Larsen med 88 slag. 2. runde vandt Per Christensen med 78 slag foran Lars med 84 slag, men det var ikke nok til en samlet sejr.
Lars O Hansen vandt klubmesterskabet med 165 slag foran Per Christensen med 167 slag.

DAME rækken lagde Elisabet Frimodt Joensen sig i spidsen fra start, men hunblev tæt fulgt af Carina Stig 1. runde vandt Elisabet med 81 slag foran Carina med 90 slag. 2. runde vandt Carina med 92 slag foran Elisabeth med 93 slag og 3. runde vandt Elisabeth med 90 slag foran Emma Mølleskov Pedersen med 94 slag.
Elisabeth Frimodt Joensen vandt klubmesterskabet med 264 slag foran Carina Stig med 278 slag.

HERRE rækken lagde Henrik N. Christensen og Henrik S. Schmidt hårdt ud i 1. runde, på et tidspunkt blandede Jacob Lykke-Kjeldsen i kampen om 1. pladsen, sidst på runden lagde Søren Gammelgaard Nielsen sig på 1. pladsen. Søren vandt 1. runde med 73 slag foran Henrik S. med 74 slag.
Søren kunne dog ikke holde fast i 2. runde, efter hul 3 overtog Peter Ankersø 1. pladsen og den beholdt han resten af runden. Peter vandt 2. runde med 66 slag ( 1 slag over bane rekorden) foran Rasmus Lykke-Kjeldsen med 72 slag.
I 3. var der ingen der kunne true Peter på 1. pladsen, men Rasmus og Jacob Lykke-Kjeldsen kæmpede hårdt om 2. pladsen.
Peter Ankersø vandt klubmesterskabet med 212 slag foran Rasmus Lykke-Kjeldsen med 223 slag.

Det var 2 spændende golfdage på Breinholtgård.

Tak til spillerne for deltagelse og stor tak de frivillige hjælpere.

Generelle betingelser for turneringer og matcher i BGK  KLIK HER
Særlige betingelser for klubmesterskaber i slagspil  KLIK HER
Leaderboards KLIK HER
Banestatistik KLIK HER

Klubmestre 2019 i slagspil

Junior DRENGE række
Mads Sort Bolding

Senior HERRE række
Brian Lauridsen

Veteran DAME
Susanna lauridsen

Veteran HERRE
Lars O. Hansen

DAME række
Elisabeth Frimodt Joensen

HERRE række
Peter Ankersø

Hulspil
Lørdag den 21. og søndag den 22. august

I år er klubmesterskaberne for første gang afholdt efter et nyt format. De sædvanlige klubmesterskaber er ændret til rent slagspil for alle rækker og derudover er der, som noget nyt afholdt klubmesterskaber i hulspil for Damer og Herrer.

Hulspil mesterskaberne omfatter et grundspil og et slutspil. Grundspillet er et puljespil hvor alle spiller 5 matcher i perioden fra 1. maj til 20. august. Slutspillet er en cupturnering hvor kun vinderne går videre og der spilles ikke om 3. pladsen. Kvartfinalerne spilles lørdag, semifinaler og finaler spilles søndag.

20 herrer og 3 damer havde meldt sig til grundspillet, dvs. kun grundspillet i Herre-rækken kunne gennemføres. Forhåbentlig vil der være endnu flere deltagere til næste år, specielt så grundspillet i Dame-rækken kan gennemføres – der må være flere damer derude, der har lyst til at deltage i en spændende turnering.

Der var mange spændende matcher i Herrernes grundspil, 4 marcher blev delt og 16 blev afgjort på sidste eller næstsidste hul. Desværre var der 4 matcher der ikke blev spillet før deadline.

Generelle betingelser for turneringer og matcher i BGK  KLIK HER
Særlige betingelser for klubmesterskaber i hulspil  KLIK HER
Resultater i Grundspillets matcher KLIK HER
Slutstilling i Grundspil for HERRER KLIK HER

Slutspillet blev afviklet lørdag den 21. og søndag den søndag den 22. september i et ualmindelig flot september vejr, svag vind og solskin.
Kvartfinaler blev spillet lørdag, semifinaler og finaler søndag.

De 6 spillere der opnåede flest point i grundspillet, gik videre til slutspillet sammen med klubmestrene i Junior Drenge- og Herre-rækken.
De 4 bedste fra Dame-rækken i Klubmesterskaberne slagspil gik videre til semifinalerne.

Kvartfinaler

Kvartfinalerne stod mellem Morten P. Dam og Niels Pedersen, Jakob Lassen og Jakob Kristensen, Mads Sort Bolding og Jakob P. Dam samt Peter Ankersø og Klaus Aagesen.

Jakob K. vandt en sikker sejr på 5 & 3, Morten vandt 3 & 1.
De 2 sidste matcher var meget lige, Peter vandt på sidste hul (1 & 0) og den sidste match måtte ud i omspil hvor Mads vandt på hul 19

Semifinaler

Formiddagens semifinaler stod mellem Carina Stig og Emma Mølleskov Pedersen, Elisabeth Joensen og Nickie Stig, Morten P. Dam og Mads Sort Bolding, samt Peter Ankersø og Jakob Kristensen.

Den 1. match var meget jævnbyrdig, kun på et enkelt hul var der en, der var mere end 1 up, Emma var dog bedst til sidst og efter at have delt hul 18, vandt hun med 1 & 0.

I den 2.match kom Elisabeth bagud efter hul 2, men vandt så de næste 4 huller, det blev dog hurtigt sat over styr igen, efter hul 10 var stillingen AS. 7 af de resterende huller blev delt, men Elisabeth vandt hul 14 og dermed matchen med 1 & 0.

I den 3. match lagde Morten sig i spidsen fra start, men var dog kun 1 up da de turnede. På bagni blev føringen dog hurtigt forøget og Morten vandt 4 & 3.

I den 4. match var spændingen ikke så stor, Jakob tog straks føringen og den holdt han fast i. Jakob vandt med 5 & 4.

Resultater i slutspillet for HERRER KLIK HER

Resultater i slutspillet for DAMER KLIK HER

Finaler

Eftermiddagens finale stod mellem Elisabeth F. Joensen og Emma Mølleskov Pedersen samt Jakob Kristensen og Morten P. Dam.

I Dame-rækken fulgte Emma godt med i starten, efter hul 5 var stillingen AS, men så tog Elisabeth fat og vandt den næste 5 huller, det lykkedes ikke for Emma at komme tilbage, efter hul 15 var det afgjort, Elisabeth vandt med 5 & 3.

Stort TILLYKKE til Elisabeth F. Joensen

I Herre-rækken vandt Morten de 2 første huller, men derefter skiftedes de til at vinde huller, Morten var dog stadig 2 up efter hul 12. Hul 13, 14 og 16 gik til Morten og han vandt således med 4 & 2.

Stort TILLYKKE til Morten P. Dam