Klubmesterskaber 2017 – Breinholtgård Golf Klub

Lørdag den 9. og søndag den 10. september

67 havde tilmeldt sig de årlige klubmesterskaber, men i nogle række var der mindre end 4 tilmeldte. Efter at der var modtaget 2 afbud og flyttet lidt rund på damerne kunne følgende 7 rækker gennemføres med 63 deltagere:
Junior drenge: 6, Dame: 4, Herre: 10, Midage Herre: 9, Senior Herre: 4, Veteran dame: 7 og Veteran herre: 18.

Sidste år var der 76 deltagere og det første gang siden 2008 at Junior Pigerækken blev gennemført, men i år måtte den desværre udgå igen.

Det var måske den meget våde vejrudsigt i ugen op til klubmesterskaberne, der fik mange til at holde sig tilbage, men det blev helt fint vejr alligevel. 2. runde om lørdagen fik et par kraftige byger sidst på eftermiddagen, men ellers kom alle rundt i tørvejr, dog var præmieoverrækkelsen næppe begyndt før regnen væltede ned i så store mængder, at der stod blank vand på det meste af Putting Green.

Banen stod flot, græsset har sjældent været så grøn og frodigt, greens var også rigtig gode.

Afviklingen forløb planmæssigt. Igen var der en del hjælpere i aktion med scorerapportering, således at stillingen løbende kunne vises på INFO-skærmene samt på et TV i restauranten.

Karens Baneservice serverede (som sædvanligt)  kaffe og kage, frugt og slik for spillere og hjælpere.

Efter 1 eagle (Hole in One på Skovens hul 5), 84 Birdies, 743 Pars, 860 Bogeys, 544 Dbl. bogeys eller det der var værre, var slagspillene afgjort og mestrene fundet i Junior DRENGE, Senior HERRE, Veteran HERRE og Veteran DAME.
Mestrene i MidAge HERRE, DAME og HERRE kunne først kåres efter søndagens semifinale og finale i hulspil.

Der var dog stor spænding om resultatet i en del af rækkerne inden vinderne var fundet.

I Junior Drenge rækken lagde Jeppe Thybo sig i spidsen efter 1. runde med 71 slag foran Nicolai Dahl med 76. Jeppe Thybo holdt stilen i 2. runde med endnu en 71’er og vandt med 142 slag foran Nicolai med 154.

I Senior Herre rækken førte Brian Lauridsen efter 1. runde med 76 slag foran Peter Skjærbæk med 78 og Kent Thomsen og Per Christensen med henholdsvis 81 og 82 slag, men Per Christensen kom stærkt i 2. runde og vandt med 158 slag foran Peter med 159.

I Veteran Dame rækken førte Lis Heyk Petersen efter 1. runde med 88 slag foran Grete Larsen med 89. Lis faldt dog tilbage i 2. runde og Grete Larsen vandt med 180 slag foran Lilli Frøkjær med 186 slag.

I Veteran Herre rækken førte Lars O. Hansen efter 1. runde med 79 slag foran John Askov Hansen med 81. Stillingen holdt efter 2. runde, Lars O Hansen vandt med 156 slag foran John med 165.

I Midage Herre rækken var der ikke tvivl om hvilke 4 der skulle gå videre efter de 2 runders slagspilskvalifikation, Søren Gammelgaard Nielsen lå på 1. pladsen med 145 slag og Kim Brændstrup, Niels Pedersen og Sonni Simmelsgaard på en delt 2. plads med 149 slag, så der var lagt op til nogle spændende semifinaler i hulspil om søndagen.
I semifinalerne vandt Kim over Niels med 1 & 0 og Sonni vandt over Søren med 5 & 3.
I finalen vandt Kim Brændstrup over Sonni med 5 & 3.

I Dame rækken var der kun 4 deltagere, dvs alle gik videre til hulspillet om søndagen.
I semifinalerne vandt Camilla Pedersen over Lærke Møller-Jensen med 1 & 0 og Min Guldberg-Hansen vandt over Susanne Westeraa med 5 & 4.
I finalen vandt Camilla Pedersen over Min med 3 & 2.

I Herre rækken lagde Morten Porsholdt Dam sig i spidsen efter 1. runde i en 72’er foran Niels Olav Nørregaard Andersen der kom ind med en 75’er. Morten holdt stillingen i 2. runde og vandt med 145 slag foran Niels med 152 slag.
De 4 bedste efter de 2 kvalifikationsrunder i Drenge og Herre rækken under ét deltager i søndagens hulspil.
Det blev Jeppe Thybo og Nicolai Dahl fra Drenge rækken med henholdsvis 142 og 154 slag sammen med Morten Porsholdt Dam og Niels Olav Nørregaard Andersen fra Herre rækken med henholdsvis 145 og 152 slag.

I semifinalerne vandt Niels over Morten på hul 19 og Jeppe vandt over Nicolai med 8 & 7.
I finalen vandt Jeppe Thybo over Niels med 3 & 1.

2 spændende golfdage på Breinholtgård
Tak til spillerne for deltagelse.
Stor tak alle til de frivillige hjælpere.

Særlige betingelser KLIK HER
Leaderboards KLIK HER
Banestatistik KLIK HER

 Som nævnt blev der lavet Hole in One på Skovens hul 5, det var Marthin J. Jensen (senior Herre) der i søndagens runde 2 leverede det gode slag – STORT TIL LYKKE med det!

Klubmestre 2017

Junior Drenge række:
Jeppe Thybo

Dame række:
Camilla Pedersen

Herre række:
Jeppe Thybo

MidAge Herre række:
Kim Brændstrup

Senior Herre række:
Per Christensen

Veteran Dame række:
Grete Larsen

Veteran herre række:
Lars O. Hansen