CORONA virus

Sådan forholder Golfklubben sig  –  Opdateres løbende

DGU anbefaler:

at golfklubberne lukker deres klubhuse, indstiller spillet på golfbanerne og brugen af træningsfaciliteter, foreløbigt frem til 30. marts. Golfsporten må tage et samfundsansvar, og gøre alt hvad vi kan i denne svære situation og vi må alle huske på, at golf ikke er en nødvendighed.

26-03-20
DGU fastholder anbefalingen – ny udmelding senest 1. april.

Golfbane, klubhus og træningsfaciliteter
lukker ned fra den 18. marts.

Som tidligere skrevet, så følger vi DGU´s anbefalinger, og disse er netop kommet og anbefalingen er klar og tydelig.

Breinholtgård Golf Klub har valgt at følge de officielle samt DGU’s anbefalinger for at forhindre spredning af corona-virus. Det betyder ændringer af en rækker planer og serviceområder – særligt ift. kontorets bemanding, større turneringer, forsamlinger, møder og indendørs aktiviteter. Vi anbefaler, at alle viser hensyn til hinanden og håber på forståelse for de forskellige tiltag.

Golf er dog i udgangspunktet en sportsgren, som ikke kræver fysisk kontakt med hinanden, og golf-etikette omkring håndtryk efter matchen kan erstattes med god ’corona-etikette’. Endvidere dyrkes golf udendørs, hvor smitterisikoen er lavest, og som regel i små grupper af 2-4 personer. Derfor har vi pt. ikke aktuelle planer om at lukke golfbanerne for privat spil som følge af Corona, men anbefaler agtpågivenhed og at undgå større grupper, gunstarter og nærkontakt. Som medlem vil du således fortsat kunne spille.

Kontor

På kontoret vil vi i større omfang arbejde hjemmefra og begrænse mødeaktivitet. Kontoret skal derfor ikke forventes bemandet som normalt, men telefonen vil være åben fra 8:00 til 15:00 på hverdage og vi kan naturligvis træffes på mail, info@bggc.dk.

Du kan både booke og bekræfte i Golfbox appen på din smartphone, såfremt du er utryg ved at bruge touchskærmen. Google maps skal være aktiv, idet bekræftelse på mobil kun kan ske, når din telefon er registreret inden for 1 km. fra klubhuset.

Greenkeeperne

Vil også blive omfattet af nogle begrænsninger og foranstaltninger for deres arbejde. Der vil derfor være et nedsat plejeniveau i de kommende uger, men vi arbejder videre på at gøre klar til at kunne lukke vinterbanen og gå tilbage til vores ”normale” baneforløb. De sidste måneders enorme nedbørsmængder, og nu denne corona-virus, har dog givet os nogle uforudsete udfordringer, som vi ikke selv er herre over.

Klubturneringer

Vinter 3 kølle turneringen søndag den 15. marts er aflyst.

Arrangementer

Lauritz.com vurderingsarrangementet tirsdag den 17. marts er aflyst / udsat:
Det planlagte arrangement udsættes til en ikke endnu fastlagt dato.

Øvrige turneringer og møder

Vi opfordrer til, at bl.a. Klubber-i-Klubben aflyser turneringer og større grupperinger med gunstart og/eller fælles spisning – foreløbigt frem til og med den 29. marts.

Vi opfordrer frivillige udvalg til kun at mødes hvis det er strengt nødvendigt og så vidt muligt, i stedet at udsætte mødeaktivitet til senere eller klare det over telefon / mail.

Klubhus og øvrige indendørs faciliteter

Drosles ned til et absolut minimum. Alle opfordres til et minimum af ophold i klubhuset og til, at man ikke opholder sig i foyer-området.

Pro-shoppen

Din pro giver fortsat individuelle udendørs lektioner, og giver naturligvis besked ift. evt. aflysning af undervisningstimer. Der afholdes ikke gruppelektioner og indendørs lektioner de næste 14 dage. Pro-shoppen holdes indtil videre åbent som normalt.

Restaurant

Restauranten holder indtil videre åbent, men der opfordres til, at der holdes en fornuftig afstand imellem gæsterne.

Håndsprit

Håndsprit til ophængning på toiletter samt i restauranten er bestilt for snart 14 dage siden, der er dog som i resten af Danmark, tomt på leverandørens hylder, men de forventer at kunne levere i næste uge. Der står én enkelt flaske på skranken ved kontoret.

Øvrigt

Som golfklub har vi, som alle andre i samfundet, et fælles ansvar for at efterleve de seneste anbefalinger fra myndighederne. Det kommer meget ubelejligt for os alle, men vi følger naturligvis myndighedernes anvisninger og løber ingen unødvendige risici. Vi håber på fuld forståelse, opbakning og fortsat godt sammenhold blandt klubbens medlemmer, ansatte og samarbejdspartnere. Derved kan vi forhåbentligt vende tilbage til normal gænge til sommersæsonens start, hvor vi alle glæder os til at komme på forårsgræs. Vi følger derfor situationen nøje, og vil løbende opdatere via nyhedsbrev og hjemmeside.

Lad os stå sammen i vores klub og passe på hinanden.
Mvh. Administration & Bestyrelse

Sundhedsstyrelsen