Sponsorer – Breinholtgård Golf Klub, Esbjerg

Bliv sponsor

Breinholtgård Golf Klub er et godt sted at være med for din virksomhed.

Vi har masser at tilbyde indenfor de fire nedenstående hovedområder, som udgør vores tilbud til sponsorer.
Uanset hvordan du vægter fordelingen af dit sponsorat blandt områderne, glæder vi os til at byde dig velkommen som sponsor.

Kontakt Kim Meyer for nærmere oplysninger.

Sport

De sportslige oplevelser er i en klasse for sig. Når Breinholtgård Golf Klub spillere går på banen er der altid spænding og intensitet på golfbanen. Uanset alder, køn og etnicitet.
Vores hjemmebane nord for Esbjerg fremstår som en Danmarks flotteste anlæg, med rigtig gode muligheder for at blive udfordret teknisk, taktisk, fysisk og mentalt.
Medlemmer i Breinholtgård Golf Klub er aldersmæssigt godt spredt, og vi har både de unge studerende, pensionisterne, børnefamilierne og bevægelseshandicappede som medlemmer – og meget aktive medlemmer – i klubben.
For sponsorer er der mulighed for at deltage i alle aktiviteter op til, under, efter og imellem matcher, større turneringer og andre aktiviteter i regi af BGK.

Markedsføring

Som erhvervsdrivende er der god mulighed for at markedsføre sin forretning/virksomhed med afsæt i Breinholtgård Golf Klub.
Vi udbyder en række forskellige muligheder i form af reklamer, reklamegardiner, banners og anden reklame bl.a. påtrykt spilletøj for både børn, unge og voksne spillere.
På den måde kan du bruge vores spillere som ”reklameplads” for din virksomheds logo og budskaber.
På en sæson når vi ud i hele det midt-, syd- og sønderjyske område, og dermed er synlighed hos os god prioritering i din markedsføring.

Business

Der er et stærkt erhvervsnetværk i rammen af Breinholtgård Golf Klub, hvor Breinholtgård Erhvervsklub både har en samlende funktion for firmaer uanset størrelse, der gerne vil være en del af at socialt og respektfyldt fællesskab, hvor man via sit medlemskab støtter primært børn, unge og elite i Breinholtgård Golf Klub.
Vore mange sponsorer kan via Breinholtgård Erhvervsklub få godt udbytte af at kende hinanden, netværke på tværs af brancher, handle sammen – og hjælpe hinanden med at få nye kunder.
At få ”forretning/ordrer med hjem” tillægges større og større betydning i erhvervslivet.

Social ansvarlighed

Breinholtgård Golf Klub er et godt sted at være. Breinholtgård Golf Klubs motto er ”En klub der er mer’ end golf – for alle og for hele livet” – hvilket omsættes i reel handling.
Dette sker bl.a. via gennemførelse af “Rehabiliteringsgolf” (REHAB golf) for bevægelseshæmmede.
Breinholtgård Golf Klub er af Danmarks Idrætsforbund og Dansk Handicapforbund, bl.a. med udgangspunkt i klubbens motto og miljø, udpeget som den klub, hvor alle borgere med bevægelseshandicap, har mulighed for at opleve golfspillets glæder, udfordringer og positive effekt på såvel sind som fysisk.

Sponsorer

Ny i Golf

Junior & Elite

Erhvervsklubben

Klubturneringer

Støtte turneringer

Medier

Baneanlæg