Tee Box Vinter Cup

Teebox Vinter Tour

 

Turnering: Til og med 24 år
Hcp.: 54 og ned

 

Teebox Vinter Tour, er som udgangspunkt en individuel turnering, men spilleformerne kan dog varriere fra gang til gang. Turneringen henvender sig til U25 spillere, der har lyst til at holde golfen og fællesskaberne ved lige henover vinteren. Turneringen skal være med til at skabe en sammenhængende årskalender. Alle kan være med, det handler om fællesskabet og at få nogle sjove turneringsdage.

Teebox Vinter Tour spilles 4 gange henover vinteren. Den afvikles i alle 5 distrikter, således at alle spillere uanset hvor de bor, har mulighed for at spille forholdsvis tæt på deres hjemmeklub.

Der spilles som udgangspunkt stableford på 9 og 18 hullers runder alt efter, hvad man har lyst til. Dette kan dog variere fra gang til gang og fra distrikt til distrikt, da turneringen vil blive tilpasset de klubber, som tilbyder at lægge bane til. F.eks. kan det være, at der til en afdeling spilles SIM-golf, at der til en anden afdeling spilles på en 18-hulsbane og at der til en tredje afdeling spilles på en pay and play bane.

De 4 afdelinger af Vinter Tour spilles i hhv. november, december, januar og februar. Der er individuel tilmelding i Golfbox fra ultimo oktober.

Man kan finde mere information her: https://www.danskgolfunion.dk/sektionsside/teebox-vinter-tour

Spillesteder 2020/2021.

 

Distrikt 3

08-11-2020 Henne
06-12-2020 Skærbæk Mølle
17-01-2021 Barløseborg
28-02-2021 Bane kommer snarest

 

Der er endnu ikke åbnet for tilmelding, vi skal nok melde ud på Facebook, når det sker.

 

Yderlig oplysninger kontakt Allan eller Claus P på : juniorgolf@grosmol.dk