RAJT – Ribe Amts Junior Tour

Find RAJT’s gruppe på facebook: RAJT

RAJT er en holdturnering, hvor der spilles på 8 forskellige baner i løbet af sæsonen, som afsluttes på Breinholtgård den første lørdag i oktober.

Vi må fra Breinholtgård Golf Klub stille med max 20 juniorer pr. match. Alle fra handicap 72 kan deltage. Derudover må vi også have 5 spillere med mellem 19 og 24 år, som spiller i plus-rækken. Tilmelding i golfbox efter først til mølle princippet.

Turneringen er opdelt i 5 rækker, og der bliver uddelt point for placeringerne. Alle rækker spiller også om bruttopræmie, som giver 1 point. Spillerne får præmie for deres gode indsats, men pointene går til klubben. Efter hver match overrækkes vandrepokalen til den klub, som har samlet flest point på netop den matchdag. Vi forventer, at alle deltagerer bliver til præmieoverrækkelsen.

Der er en voksen markør med hvert hold i C og D rækken. Hver klub skal stille med minimum 1 markør hver gang. Så hvis dit barn spiller i række C eller D, Forventer vi, at man stiller op som markør. Man vil ikke komme til at gå med sit eget barn som markør.

Matchen på Breinholdtgård går de 20 pladser fortrinsvis til juniorer, som har deltaget i matchen gennem sæsonen. Hvis overbookning udgår D-spillerne samt juniorer der kun har deltaget i sæsonen med to matcher eller mindre. Herefter fordeles pladserne efter først til mølle.

Tilmelding gennem turnerings koordinator.

Find RAJT’s hjemmeside her.