Træning 2020

TRÆNINGSKONCEPT
Det grundlæggende i konceptet i juniortræningen er leg, motoriske udfordringer, sjove øvelser og aldersrelateret træning.
Der fokuseres særligt på: Smidighedstræning, balanceøvelser, konditionstræning, styrke, koordinationstræning og golfteknik. Alt sammen gennem sjov indlæring.

Vi oplever med denne træningsform, at juniorerne er mere motiverede, og bliver meget bedre udrustet til golfsporten såvel som til andre sportsgrene, og at det samtidig er udviklende for den enkelte, når træningen er sjov og varieret.
Konceptet er hovedsalig målrettet yngre juniorer, hvor golf skal læres via leg, men bruges også i mere eller mindre grad i de øvrige aldersgrupper, hvilket er med til at udvikle spillet.
Har du spørgsmål omkring det at være junior i Breinholt gård golfklub så kontakt: PGA træner Frank Atkinson

Hvert år i februar/marts sammensættes de nye trænings hold, når års reguleringen i GolfBox er foretaget, og junior udvalget ved, hvem der træner med i det kommende år. Skift af hold sker efter aftale med junior udvalget, og typisk under forudsætning af, at man kan opfylder kriterierne til det hold, man skifter til. Oprykning kan ske i løbet af sæsonen, men primært efter sommeren eller i slutningen af sæsonen.

Alle juniorspillere i Breinholtgård Golfklub har mulighed for at deltage i træning arrangeret af junior udvalget i samarbejde med Breinholtgård Golfklubs pro’er.

Alle juniorspillere tilbydes at deltage i fælles træning, som typisk foregår 1-2 gange om ugen. Der vil være forskellige trænings tider afhængig af sæsonen. Sommersæsonen løber typisk fra 1. april til 31. oktober og vintersæsonen fra 1. november til 31. marts. Trænings tiderne vil blive lagt ud på hjemmesiden her, og på junior information, på facebook: Hold – træning 2019

 

Alle juniorspillere vil blive sat på et træningshold svarende til deres kvalifikationer og ambitioner ud fra alder og handicap. Der bliver endvidere kigget på sociale relationer, så man eventuelt kan følge hold med nogle man kender. Det kræver dog, at man har nogenlunde samme niveau.

Holden er alders relateret. Handicapgrænserne er vejledende, og kan godt skifte fra år til år. Holdene bliver sammensat, så de har en størrelse, der gør det muligt for en træner at overskue, og arbejde seriøst med træningen.

Tirsdag:

Troldene (5 til 9 årige) træner fra 16:30 -17:30 de mødes ved flagstangen foran klubhuset.

Det er nødvandigt med hjælp fra forældrerne specielt i starten af forløbet (det er ikke nemt for trænerne at skal hjælpe de små på toilet, og samtidig styre træningen) forældre skal hjælpe med at samle børnene, finde redskaber frem, som bliver brugt til undervisningen, hjælpe med at fordele holdene, og sørge for, at øvelserne kan gennemføres i forhold til træneren instruktion. Så det kræver ingen golffærdigheder

U17 – Frigivet spiller, træner tirsdage fra 16:00 til 18:00

Onsdag U13:

U13 –  Frigivet spiller, træner onsdag fra 16:00 til 18:00

U25 – Frigivet spiller,, træner onsdag fra 17:00 til 19:00

Torsdag:

Er “Drop in” golf, fra kl 16:00 til 17:00 for alle juniorer spiller, der er frigivet til stor bane, her er handicap og alder uden betydning, og der trænes hovedsageligt kortspils træning

DK holdturnerings træning

Træner fra 17:00 til 18:00, og er for junior spillere, som har et handicap under, 18,0

Fredag:

Begynder træning, for de spiller der er ved at blive frigivet.

Træning fra 15:30 til 16:30 for de spiller, der ikke er frigivet til stor bane.

Efter btræning, er der spil på par3 banen.

Troldene har træning/hygge tid fra 15:30 – 16:30

 

.

Træningen starter op uge 13. 2020 og sidste uge med træning er uge 41. oktober 2020.

Følgende dage er der ingen træning:

  • 06. april – 13. april – påskedagene
  • 08. maj – Store Bededag
  • 21. maj – Kr. Himmelfarts ferie
  • 01. juni – 2. pinsedag
  • 27. juni til 03. august – sommerferie (der er træning, sidste uge af sommer ferien)

 

Husk at melde afbud, hvis du ikke kan komme til træning.

Send sms til Frank 20136898 eller Klaus 26110206 – husk at skrive navn i jeres sms, så Frank og Klaus ved, hvem der melder afbud.

 

Vi forbeholder os ret til ændringer i løbet af sæsonen, så hold øje med hjemmesiden.