Træning 2019

Tirsdag:

Hold 1 er for Årgangene 2002 – 2005 som er frigivet til stor bane, træner tirsdage fra 16:00 til 18:00

Onsdag:

Hold 2 er holdet for Årgangene 2006 – 2010 som er frigivet til stor bane, træner onsdag fra 16:00 til 18:00

Hold 3 er holdet for Årgangene 1994 – 2001 som er frigivet til stor bane, træner onsdag fra 17:00 til 19:00

Torsdag:

Er “Drop in” golf, fra kl 16:00 til 17:00 for ALLE frigivet juniorer, hvor der ikke er handicap, eller alders begrænset træning, og der trænes hovedsageligt kortspils træning

Hold 4 træner fra 17:00 til 18:00, og er for juniorelite bobler, og kun for de spillere, som har et handicap under, for drenge 11,4 og for piger 18,4

Fredag:

Hold 5 er træning fra 15:30 til 16:30 (og fredags fra 17:00) for ikke frigivet spillere i alle aldre, det er også her man gennemgår de prøver der skal til, for at blive frigivet til stor bane. (eller efter aftale med træner og junior udvalget)

Forældrehjælp/holdledere
For at træningen bliver så god som muligt, har vi valgt, at det er golf-pro’er, som underviser, men forældre/holdledere, som hjælper til. Forældrenes/holdledernes hjælp er utrolig vigtig for, at vi kan give så megen kvalitets træning som muligt. Vi vil derfor appellere til, at så mange forældre som muligt møder op til træning, og hjælper til. Forældre/holdledere skal IKKE træne, de skal hjælpe til. Så det kræver ingen golffærdigheder. Forældre skal hjælpe med at samle de unge, finde de redskaber frem, som vi skal bruge i undervisningen, hjælpe med at fordele holdene, og sørge for, at øvelserne kan gennemføres i forhold til pro’ens instruktion.

.

Træningen starter op uge 13. 2020 og sidste uge med træning er uge 41. oktober 2020.

Følgende dage er der ingen træning:

  • 06. april – 13. april – påskedagene
  • 08. maj – Store Bededag
  • 21. maj – Kr. Himmelfarts ferie
  • 01. juni – 2. pinsedag
  • 27. juni til 03. august – sommerferie (der er træning, sidste uge af sommer ferien)

 

Husk at melde afbud, hvis du ikke kan komme til træning.

Send sms til Frank 20136898 eller Klaus 26110206 – husk at skrive navn i jeres sms, så Frank og Klaus ved, hvem der melder afbud.

 

Vi forbeholder os ret til ændringer i løbet af sæsonen, så hold øje med hjemmesiden.

TRÆNINGSKONCEPT
Det grundlæggende i konceptet i juniortræningen er leg, motoriske udfordringer, sjove øvelser og aldersrelateret træning.
Der fokuseres særligt på: Smidighedstræning, balanceøvelser, konditionstræning, styrke, koordinationstræning og golfteknik. Alt sammen gennem sjov indlæring.

Vi oplever med denne træningsform, at juniorerne er mere motiverede, og bliver meget bedre udrustet til golfsporten såvel som til andre sportsgrene, og at det samtidig er udviklende for den enkelte, når træningen er sjov og varieret.
Konceptet er hovedsalig målrettet yngre juniorer, hvor golf skal læres via leg, men bruges også i mere eller mindre grad i de øvrige aldersgrupper, hvilket er med til at udvikle spillet.
Har du spørgsmål omkring det at være junior i Breinholt gård golfklub så kontakt: PGA træner Frank Atkinson

Hvert år i februar/marts sammensættes de nye trænings hold, når års reguleringen i GolfBox er foretaget, og junior udvalget ved, hvem der træner med i det kommende år. Skift af hold sker efter aftale med junior udvalget, og typisk under forudsætning af, at man kan opfylder kriterierne til det hold, man skifter til. Oprykning kan ske i løbet af sæsonen, men primært efter sommeren eller i slutningen af sæsonen.

Alle juniorspillere i Breinholtgård Golfklub har mulighed for at deltage i træning arrangeret af junior udvalget i samarbejde med Breinholtgård Golfklubs pro’er.

Alle juniorspillere tilbydes at deltage i fælles træning, som typisk foregår 1-2 gange om ugen. Der vil være forskellige trænings tider afhængig af sæsonen. Sommersæsonen løber typisk fra 1. april til 31. oktober og vintersæsonen fra 1. november til 31. marts. Trænings tiderne vil blive lagt ud på hjemmesiden her, og på junior information, på facebook: Hold – træning 2019

 

Alle juniorspillere vil blive sat på et træningshold svarende til deres kvalifikationer og ambitioner ud fra handicap og alder. Der bliver endvidere kigget på sociale relationer, så man eventuelt kan følge hold med nogle man kender. Det kræver dog, at man har nogenlunde samme niveau.

Der er fem niveauer af træningshold. Handicapgrænserne er vejledende, og kan godt skifte fra år til år. Holdene bliver sammensat, så de har en størrelse, der gør det muligt for en træner at overskue, og arbejde seriøst med træningen.