Mikro golf

Om mikrogolf

Mikrogolferne, træner i vinter perioden, 1-11-2019 og frem til 1-4-2020 hver anden søndag (næsten) for information, så se vores kalender, under fanebladet junior (forsiden)

Man kan også kontakte os på mail: juniorgolf@grosmol.dk

de mødes som regel oppe på loftet, hvis ikke andet er aftalt.

Sommer:

Man mødes ved flagstangen, foran restauranten, så vil Asger, eller en af de store junior være der til at tage imod. Efter træning/leg, så afslutter man i klublokalet, med lidt frugt og saftevand.

Mikrogolfere er børn fra 4-5 år og opefter, som endnu ikke er klar til at indgå i klubbens almindelige juniorprogram.
Mikrogolf handler om at få en god oplevelse, om at lære at begå sig på en golfbane, sikkerhed, grundlæggende teknik, golfbegreber og ikke mindst kammeratskab og have det sjovt.

Det kræver ingen bestemte forudsætninger at være mikrogolfer, og økonomisk ligger mikrogolf langt under de fleste andre tilbud til målgruppen. Man når langt med et par almindelige sports sko, og de køller man har brug for i starten, kan man låne af klubben.

Mikrogolf vil altid starte med, at vi mødes ved trænings banen, der ligger lige ved klubbens parkeringsplads, og vi slutter normalt træningen i klub lokalet.

Fra fem til otte år er man Micro, og skal altid være i følgeskab med en voksen – også under træningen, eller Indtil man er klar til at kunne modtage træning, for at blive frigivet til stor bane. Fra man er ni år til det år hvor man fylder 19 år er du junior. Fra 19 til 24 år er du ungsenior, men stadig tilknyttet junior afdelingen.

Ved indmeldelse skal du oplyse navn, adresse, telefonnummer, e-mail adresse og fødselsdato, og du vil så blive udstyret med et medlems-nummer.

Juniormedlemskaber kan ikke sættes på ”standby”, så der er ikke refusion ved efterskole-/udlandsophold og lignende.

Hvornår skifter man til junior?

Helt grundlæggende skal børnene ”høre til” der, hvor de har det bedst med at være – på det niveau der matcher deres modenhed og interesse for spillet. Selvom hvert barn kun hører til ét sted, så kan de deltage i en del aktiviteter på kryds og tværs af mikro/junior gennem sæsonen.
Skiftet fra micro til junior vil for de flestes vedkommende ske, når de er mellem 8 og 10 år

Prisen er den samme, som at være junior medlem!