Danmarksturnering 20 – Breinholtgård Golf Klub

ARKIV: 201920182017 2016

Damer  1. div. vest,
Pulje 2

Kaptajn

Emma Mølleskov Pedersen

Herrer   2. div. vest,
Pulje 1

Kaptajn

Kim Meyer

Herrer   3. div. vest,
Pulje 2

Kaptajn

Peter Meyer Hansen

Herrer   Kval. vest,
Pulje 12

Kaptajn

Peter Skjærbæk

Senior   1. div.
Pulje 2

Kaptajn

Brian Lauridsen

Ungdom, Elite Vest

Kaptajn

Jesper Mølleskov Pedersen

Ungdom, 1. div.
Pulje 1

Kaptajn

Jesper Munkgaard Pedersen

Matchprogram – Resultater og stillinger

Så er tredje runde i DGU Holdturnering 2020 gennemført.
Resultaterne i de respektive puljer kan ses nedenfor.
Status for BGK hold i respektive divisioner, puljer m.v. er således:

2. division Herrer Vest, Pulje 1

Holdet spille de i 3. runde imod Jelling GK på Vejen GK bane. Resultat: 15:3 til BGK herrer.
BGK Herrer vinder puljen og er dermed kvalificeret til oprykningsspil d. 12. september 2020 på Brønderslev Golfklub bane (ligger imellem Ålborg og Hjørring).
BMRK: Fejl i matchresultat der er ved at blive rettet af DGU – men uden betydning for det samlede resultat.
Kampen i oprykningsspillet mod Ørnhøj blev spændende, matchen endte 9:9 og skulle derfor afgøres i omspil.
BGK vandt omspillet og spiller dermed i 1. division i 2021.

3. division Herrer Vest, Pulje 2

Holdet spillede i 3. runde imod Esbjerg GK på Åskov GK bane.
Resultat 7:5 til BGK herrer der som følge heraf vinder puljen med max point. Holdet er dermed kvalificeret til oprykningsspil d. 12. september 2020 på Brønderslev Golf Klub bane.
Kampen i oprykningsspillet mod Kolding 2. havde flere spændende matcher, men de faldt ud til Koldings fordel, så BGK tabte matchen med 9:3.
BGK spiller således fortsat i 3. division i 2021.

Kvalifikationsrækken Herrer Vest, Pulje 12

Holdet spillede i 3. runde imod Kaj Lykke på Birkemose Golf Klub bane.
Holdet vandt matchen 7:5 og er dermed kvalificeret til oprykningsspil d. 13. september 2020 på Hobro Golfklub bane.
16 hold deltog i oprykningsspillet, heraf rykkede de 8 bedste op i 3. division.
BGK sluttede på en 11. plads og spiller således fortsat i kvalifikationsrækken i 2021.

1. Division Damer Vest, Pulje 2

Holdet spillede i 3. runde imod Hammel på Herning GK bane.
Det blev desværre til det tredje nederlag i denne sæson, og holdet rykker ned i 2. Division Vest i sæson 2021.

1. Division Senior Vest, Pulje 1

Holdet spillede i 3. runde imod Esbjerg GK på Kolding Golfklub bane og tabte desværre matchen.
Alle resultater i puljen er endnu ikke offentliggjort/godkendt, men meget peger på at holdet forbliver i 1. Division Senior i 2021.

Elitedivision Ungdom Vest

Holdet spillede deres 3. match imod Kolding på Fredericia GK bane.
Holdet tabte 4:3 og dermed lige nu 2´er i puljen. Der er nedlagt en protest fra BGK side, som konsekvens af uregelmæssigheder i forbindelse med matchen fra Kolding GK side, hvorfor placeringen i puljen kan ændres.
Uanset resultatet af protesten, er holdet kvalificeret til slutspil om Danmarksmesterskabet d. 12.-13. september 2020 på Lübker Golf Ressort.

1. Division Ungdom Vest, Pulje 1

Holdet spillede 3. match imod Varde GK på Esbjerg GK bane. Slutresultatet foreligger endnu ikke, da matchresultatet endnu ikke er teknisk godkendt. Men som konsekvens af den foreløbige slutstilling kan det konkluderes at holdet forbliver i 1. Division Vest i sæson 2021.

Indtil flere medlemmer af BGK Elite har på forskellige medier tilkendegivet tvivl om rigtigheden af både datoer og spillesteder i forbindelse med oprykningsspil. Er man i tvivl er man naturligvis velkommen til at kontrollere rigtigheden af ovenstående informationer. Dels på websites jf. indsatte link, dels via DGU webside: https://www.danskgolfunion.dk/artikel/spilledatoer-banefordeling-2020 hvoraf spilletidspunkter på datoniveau og spillesteder kan læses.

………………………………………….

Den foreløbige konklusion på baggrund af ovenstående kan på indvandrerjysk konkluderes som værende rimelig godt gået af alle. BGK Elite har aldrig tidligere på samme tid haft tre hold til oprykningsspil og et hold til slutspil om Danmarksmesterskabet. Resultaterne skyldes ene og alene dedikeret indsats fra rigtig mange spillere og vores træneres side. Nu skal vi i fællesskab ”holde fast” og fortsætte det gode arbejde henimod ovenstående matcher.

Tirsdagstræning fortsætter indtil og med ultimo september, ligesom der fra og med d. 20 september 2020 vil være ”shortgame” – træning på alle Torsdage i tidsrummet 17:00 – 18:00. Behov for individuelle lektioner ”rekvireres” i lighed med tidligere via mail til KiM.

Jeg skal samtidig varsle om BGK Elite Spillermøde d. 1. september 2020, kl. 20:05 i Klublokalet på BGK. Formålet hermed er at alle involverede i ovenstående aktiviteter, kender baggrunden for evt. beslutninger, samt planen for aktiviteterne hen imod de forestående aktiviteter.

Der er tidligere udgået meddelelse om, at BGK Erhvervsklub gennemfører dette års Elite AM d. 11. september 2020 på BGK. Jeg vil i lyset af ovenstående nu kendte aktiviteter, i løbet af den kommende uge tale med BGK Erhvervsklub om, hvorvidt det være muligt at flytte dette års Elite AM en uge til højre i kalenderen. Hvorfor? Størstedelen af alle potentielle deltagere i Elite AM er på dagen enten på vej til eller gennemfører prøvespil på respektive baner netop d. 11. september, hvorfor deltagelsen fra BGK Elite side i givet fald vil være minimal. Det fortjener hverken BGK Erhvervsklub, BGK Erhvervsklub medlemmer eller alle I spillere, hvorfor jeg som anført vil tale med BGK Erhvervsklub om mulighederne for ovenstående.

Slutresultater i puljeturneringen