Venskabsmatch

I løbet af sæsonen spilles 3 venskabsmatcher.

• I maj mod Ladies Section, BGK. Den første match blev spillet i 1997.
  • I juni mod Torsdagsherrerne, Vejen Golf Klub. Den første match blev spillet i 1994.
  • I august mod Mens Section, Skærbæk Mølle. Den første match bliver spillet i 2016.

Alle medlemmer af Mens Section kan deltage, der spilles Stableford og de 10 bedste scorer er tællende i matchen.
Der spilles skiftevis på hjemmebane og udebane.

I hver af de 3 matcher er der udsat en evigt vandrende pokal.

Torsdagsherrerne, Vejen den 8. juni 2017

Tilbage til top af siden

32 spillere fra Breinholtgård tog imod Vejens 14 spillere til den årlige venskabsmatch på Breinholtgårds bane.

Vejret havde vi ikke styr på, det regnede og blæste, men de indkomne score viste, at det påvirkede  Vejens spil mest.
Som sædvanligt var de 10 bedste resultater tællende i matchen og resultatet blev at vi vandt med 355 point mod 319, så vi fik pokalen tilbage igen.

Der blev spillet “Nærmest flaget” på alle par-3 huller og vinderne var:
Ådalen 2: Niels Erik Jensen med 1.42 m
Ådalen 4: Per Wilton med 1,58 m
Ådalen 8: Ole Aasmoe med 2,67 m
Skoven 5: René Rixen med 4,11 m
Skoven 8: Kent Thomsen med 6,69 m

Dagen sluttede med en middag og pokaloverrækkelse i restauranten og humøret var som sædvanligt højt, både hos vindere og tabere.
Tak til vore gæster fra Vejen for en god og fornøjelig dag!

Ladies Section, BGK den 30. maj 2017

Tilbage til top af siden

Vi stillede med 24 spiller mod Ladiernes 44.
Der blev spillet stableford på Skoven – Sletten.

I spillet om pokalen var de 10 bedste stableford scorer tællende og resultatet blev, at vi scorede 327 point og Ladies Section scorede 351 point, dvs. vi måtte aflevere pokalen.

Efter spillet var der fælles spisning med pokaloverrækkelse.

Tak til Ladies Section for en god match.

Mens Section, Skærbæk Mølle den 18. august 2016

Tilbage til top af siden

30 spillere fra Breinholtgård stillede op til venskabsmatchen, der blev afviklet for første gang. Skærbæk Mølle stillede med 11 mand.

Som sædvanligt var de 10 bedste resultater tællende i matchen og det var nok en ulige kamp da Skærbæk Mølle som nævnt kun stillede med 11 mand.
Vi vandt med 364 point mod Skærbæk Mølles 292 point. Den nyindkøbte pokal kunne således stilles i vores skab.

Der blev spillet “Nærmest flaget” på alle 5 par-3 huller.
Vinderne af de 3 bold blev:

Skoven 5: Per L. Hansen (3,20 m)

Skoven 8: Kjeld Andersen (6,20 m)

Sletten 4: Wilhelm Larsen (1,50 m)

Sletten 6: Henrik Weis (2,19 m)

Sletten 9: Sven Jensen (18,65 m)

Dagen sluttede med en middag og pokaloverrækkelse i restauranten og humøret var højt, både hos vindere og tabere.
Tak til Skærbæk Mølle god match, vi håber dog på et større fremmøde næste gang.

skaerbaekmoelle-pokal

Torsdagsherrerne, Vejen den 9. juni 2016

Tilbage til top af siden

31 spillere fra Breinholtgård stillede i Vejen til den årlige venskabsmatch. Vejen stillede med 34 spillere.

Der blæste en frisk vind over banen, det burde ikke være et problem for os der kommer fra vestkysten, men de indkomne scorer viste noget andet.
Som sædvanligt var de 10 bedste resultater tællende i matchen og resultatet blev at Vejen vandt med 359 point mod 319, så vi måtte aflevere pokalen igen.

Tak til Vejen for en god og fornøjelig dag!

Ladies Section, BGK den 26. maj 2016

Tilbage til top af siden

Vi stillede med 28 spiller mod Ladiernes 19.
Der blev spillet stableford på Skoven – Sletten.

Der var præmie til “Nærmest flaget” på alle par-3 huller.

Vinderne blev:
Skoven 5: Marthin Jensen med 5,03 m
Skoven 8: John Askov Hansen med 4,34 m
Sletten 4: Birgit Jepsen med 3,46 m
Sletten 6: Egon Nielsen med 8,55 m
Sletten 9: Karen Frederiksen med 5,79 m

I spillet om pokalen var de 10 bedste stableford scorer tællende og resultatet blev, at vi scorede 330 point og Ladies Section scorede 312 point, dvs. vi vandt pokalen tilbage efter at Ladierne havde passet på den i 1 år.

Efter spillet var der fælles spisning med pokaloverrækkelse.

Tak til Ladies Section for en god og spændende match.

Torsdagsherrerne, Vejen den 25. juni 2015

Tilbage til top af siden

29 spillere fra Breinholtgård stillede op mod Vejens 18 til den årlige match, vejret var fint, dog med en frisk vind.

Vejen har pudset pokalen de sidste 3 år, så der var lagt op til revanche – og det lykkedes.

Vi vandt med 367 point mod 340 og pokalen er tilbage i vores skab.

Tak til Vejen for en god og fornøjelig dag!

Ladies Section, BGK den 26. maj 2015

Tilbage til top af siden

Vi stillede med 22 spiller mod Ladiernes 34.
Der blev spillet stableford på Ådalen – Skoven.

Bortset fra den friske vind, var det et fin golfvejr, men vinden gjorde det lidt svært og det bar de indkomne scorer da også præg af.

De 10 bedste scorer var tællende og resultatet blev, at vi scorede 301 point og Ladies Section scorede 305 point, dvs. vi måtte overrække pokalen til Ladierne efter at vi havde passet på den i 2 år.

Efter spillet var der fælles spisning med pokaloverrækkelse.

Tak til Ladies Section for en god og spændende match samt et godt arrangement.