Torsdagsturnering

Generelt

Hver torsdag fra sommertids start til sommertids slut – dog ikke på skæve helligdage arrangeres en slagspilsturnering (Stableford eller Slagspil) for de medlemmer der møder op til de på spilleplanen anførte mødetider.
Husk at der skal reserveres starttider på Golfbox.

Torsdagsturneringen giver mulighed for en spændende runde golf hvor der er præmier på spil, ligesom resultatet indgår i den gennemgående konkurrencer om at blive året spiller, ligesom resultatet indgår i kvalifikationen til deltagelse i Ryder Cup matchen mod Torsdagsherrerne fra vejen.

Efter spillet er der socialt samvær på hul 19 mens dagens resultat gøres op.

Den sidste torsdag i hver måned er der holdspil (Sokrates) med efterfølgende fælles spisning samt uddeling af månedens præmier.

Gæstespillere kan deltage hvis de opfylder kravene for optagelse i Mens Section, men gæstespillere deltager ikke i de gennemgående konkurrencer og de kan ikke modtage præmier.

Turneringsfee er 20 kr., gældende både for medlemmer og gæstespillere.

Bestemmelser for torsdagsturneringen, tilmeldings-/startprocedurer KLIK HER
Spilleplan for 2017 KLIK HER.

Pdf-filer

Aktuelle stillinger for alle  KLIK HER