KiK Jubilæumsturnering

Generelt

I forbindelse med BGK’s 25 års jubilæum afholdes der den 16. august en KiK Jubilæumsturnering for alle registrerede Klubber i Klubben.

Der spilles Greensome over 18 huller på Skoven – Sletten.

Deltagerantallet er sat til max 72 par, der er fordelt blandt KiK’erne på basis af deres nominelle medlemstal og KiK’erne forestår selv udvælgelsen af deltagerne.

Prisen er 200 kr. pr. par og det er incl. en lun ret, der serveres i Restauranten, mens resultatet gøres op.

Mens Section kan stille med 7 par og vi har valgt at de vælges ved en kvalifikation.

De der ønsker at være med i kvalifikationen, skal melde sig til Ledelsen som PAR (dvs. man bestemmer selv hvem man vil spille sammen med) senest den 20 april.

De 7 par, der ved deadline torsdag den 27. juli sammenlagt har flest årspoint, vælges som deltagere i turneringen.

Den vindende KiK’ere får overrakt en vandrepokal, derudover er der præmier til de bedste deltagere.

Den lille konkurrence om deltagelse i Jubilæumsturneringen for Klubber i Klubben er slut.

Mens Section må stille med 7 hold, dvs. de 7 pat på ovenstående liste tilmeldes turneringen.

Turneringsfee er 100 kr. pr. person, beløbet bedes overført til vor konto i Sydbank Regnr. 7701 Kontonr. 0002369377 inden den 10. august 2017.
Husk at anføre DGU nr. og navn i “Meddelelse til modtager”.